Alfa Romeo

 • Alfa Romeo Giulia

  26.964

  Pret cu TVA

  DESIGN ITALIAN EMBLEMATIC

  Alfa Romeo ofera un amestec de emotii, datorita istoriei sale bogate si a combinatiei captivante dintre tehnologie de varf, performante inspirate din motorsport si design seducator. Nascut in Italia la Milano, brandul Alfa Romeo a tins intotdeauna catre echilibrul dintre aceste trei elemente catre o forma la moda si suficienta substanta, fara ca aceasta sa devina o functionalitate banala. Noua Alfa Romeo Giulia provoaca simturile si pastreaza chintesenta stilului italian din ADN-ul Alfa Romeo.

   
  Cere Oferta

 • Alfa Romeo Giulietta

  16.960

  Pret cu TVA

  ARMONIE PERFECTA

  Giulietta a fost creata cu un stil aparte. intr-o era in care este din ce in ce mai usor sa semeni cu ceilalti, Giulietta isi defineste propriile reguli.

  Partea frontala redesenata este innobilata de o grila restilizata, o evolutie a emblemei clasice Alfa Romeo. Farurile generoase cu LED, impreuna cu farurile de ceata integrate in bara fata ofera o simetrie perfecta si fac din Giulietta o prezenta magulitoare si dominanta in acelasi timp.

   
  Cere Oferta

   

 • Alfa Romeo Stelvio

  41.848

  Pret cu TVA

  Alfa Romeo a creat dintotdeauna modele capabile sa modifice perceptia pe care o avem fata de automobile: adevarate opere de arta, desavarsite tehnologic, care continua sa fie admirate sau imitate si in prezent. Astazi, marca stabileste un nou etalon, dupa aproape 107 ani de istorie. Cele mai inalte asteptari ale celor mai entuziasti soferi sunt desavarsite de Stelvio, primul SUV Alfa Romeo.

   

  Cere Oferta
Inapoi la site-ul principal