Jeep

 • Jeep Cherokee

  43.435 36.920

  Pret cu TVA

  FRUMUSEȚE SĂLBATICĂ

  Noul Jeep® Cherokee întrece orice așteptări prin ținuta de drum, manevrabilitate și eficiență impecabile, cea mai bună abilitate 4×4 din clasa sa și tehnologii exclusive. Destinat celor care caută atât formă cât și fond. Proporționat ideal pentru a se achita de sarcini sofisticat și eficient, noul Jeep® Cherokee te va duce departe grație ADN-ului legendar al brandului Jeep®.

  Fisa Produs
 • Jeep Compass

  23.310

  Pret cu TVA

  SISTEMELE 4X4

  Noul Jeep® Compass este cel mai performant SUV din clasa sa gratie sistemelor noi 4×4. Jeep® Active Drive si Jeep® Active Drive Low comuta in mod automat intre 4×2 si 4×4 gestionand in mod permanent distributia cuplulului si tractiunea optima.
  Aptitudinile 4×4 unice si motorizarile eficiente transforma Noul Jeep® Compass in cel mai performant SUV compact. Alege intre doua motorizari pe benzina si patru diesel. Performantele off-road legendare ale marcii Jeep® se bazeaza pe doua sisteme noi off-road 4×4 full-time, oferind clientilor experiente unice.

  Fisa Produs
 • Jeep Grand Cherokee

  57.500 47.500

  Pret cu TVA

  INOVAȚIA NE-A ADUS AICI

  Un design exterior elegant și plin de încredere ce emană forță din orice unghi. Pentru 2017, Grand Cherokee propune un nou look, cu elemente premium ce includ o nouă grilă frontală, jante cu design nou și faruri de ceață cu LED.

  În 2017, Jeep® îi urează de asemenea bun venit noului Jeep® Grand Cherokee Trailhawk®.

  Fisa Produs
 • Jeep Renegade

  21.791 18.740

  Pret cu TVA

  CONFIGUREAZĂ-L

  Noul Jeep® Renegade aduce un nou factor WOW mărcii cu cele șapte fante (ale calandrului): conceput pentru oraș și crescut în sălbăticie, plin de detalii unice și elemente de design legendare Jeep®.

  În partea frontală, iconicul calandru cu șapte fante este înconjurat de o protecție colorată plină de viață, în vreme ce farurile rotunde sunt ascunse sub capotă pentru un look mai surprinzător. Aripile decupate trapezoidal continuă tradiția Jeep®. Influențele de design retro marchează stopurile, plafonul MySky și badge-ul Renegade de pe lateralul mașinii

  Fisa Produs
 • Jeep Wrangler

  38.100 36.195

  Pret cu TVA

  SISTEM 4X4 COMMAND-TRAC®

  Cucerește următoarea ta aventură cu sistemul 4×4 Command-Trac®. O soluție de o eficiență dovedită, ce oferă un mod Low pentru trasee off-road stâncoase și un mod Neutral pentru tractare pe suprafețe plane. Prin trimiterea puterii către toate cele patru roți, nevoia de tracțiune este satisfăcută iar tu vei cuceri orice obstacole și suprafețe alunecoase. Sistemul 4×4 Command-Trac® utilizează o cutie de transfer NV241 GII care intervine la momentul oportun pentru și mai multă performanță.

  Fisa Produs
Inapoi la site-ul principal