Lichidari Stoc

 • Alfa Romeo Giulia 2.2 JTDM 150 CP MT6 – Giulia

  26.000

  Pret cu TVA

  DESIGN ITALIAN EMBLEMATIC

  Alfa Romeo ofera un amestec de emotii, datorita istoriei sale bogate si a combinatiei captivante dintre tehnologie de varf, performante inspirate din motorsport si design seducator. Nascut in Italia la Milano, brandul Alfa Romeo a tins intotdeauna catre echilibrul dintre aceste trei elemente catre o forma la moda si suficienta substanta, fara ca aceasta sa devina o functionalitate banala. Noua Alfa Romeo Giulia provoaca simturile si pastreaza chintesenta stilului italian din ADN-ul Alfa Romeo.

  Fisa Produs
 • Fiat Fullback 2.4 150 CP 6MT

  21.500

  Pret cu TVA

  Fiat Fullback poarta un nume inspirat de pozitia de fundas lateral al echipelor de rugby si este pregatit sa atace si sa isi revendice locul in segmentul pick-up-urilor de clasa medie. 

  Fiat Fullback marcheaza inca un punct in dezvoltarea marcii, care, incepand din anul 1901, s-a dedicat fiabilitatii si inovatiei. Noul Fullback este lansat sub umbrela Fiat Professional, gama care beneficiaza de o reputatie excelenta in segmentul autovehiculelor comerciale usoare.

 • Jeep Grand Cherokee 3.0 TD V6 AT8 – Trailhawk

  52.000

  Pret cu TVA

  INOVAȚIA NE-A ADUS AICI

  Un design exterior elegant și plin de încredere ce emană forță din orice unghi. Pentru 2017, Grand Cherokee propune un nou look, cu elemente premium ce includ o nouă grilă frontală, jante cu design nou și faruri de ceață cu LED.

  În 2017, Jeep® îi urează de asemenea bun venit noului Jeep® Grand Cherokee Trailhawk®.

   

  Fisa Produs
 • Jeep Renegade 2.0 M-Jet 170 CP AT9 – Trailhawk

  28.500

  Pret cu TVA

  CONFIGUREAZĂ-L

  Noul Jeep® Renegade aduce un nou factor WOW mărcii cu cele șapte fante (ale calandrului): conceput pentru oraș și crescut în sălbăticie, plin de detalii unice și elemente de design legendare Jeep®.

  În partea frontală, iconicul calandru cu șapte fante este înconjurat de o protecție colorată plină de viață, în vreme ce farurile rotunde sunt ascunse sub capotă pentru un look mai surprinzător. Aripile decupate trapezoidal continuă tradiția Jeep®. Influențele de design retro marchează stopurile, plafonul MySky și badge-ul Renegade de pe lateralul mașinii

  Fisa Produs
 • Jeep Wrangler 2.8 AT – Sahara

  41.500

  Pret cu TVA

  SISTEM 4X4 COMMAND-TRAC®

  Cucerește următoarea ta aventură cu sistemul 4×4 Command-Trac®. O soluție de o eficiență dovedită, ce oferă un mod Low pentru trasee off-road stâncoase și un mod Neutral pentru tractare pe suprafețe plane. Prin trimiterea puterii către toate cele patru roți, nevoia de tracțiune este satisfăcută iar tu vei cuceri orice obstacole și suprafețe alunecoase. Sistemul 4×4 Command-Trac® utilizează o cutie de transfer NV241 GII care intervine la momentul oportun pentru și mai multă performanță.

  Fisa Produs
Inapoi la site-ul principal