Asigurări Autovehicule

Expertul TĂU în Asigurări

contactează-ne acum - renker.ro

Asigurări Private

Expertul TĂU în Asigurări

contactează-ne acum - renker.ro

Asigurări Locuințe

Expertul TĂU în Asigurări

contactează-ne acum - renker.ro

PREV
NEXT

ASIGURARI COMPLETE 
Renker - Expertul tău in asigurari

In cadrul departamentului Asigurari, o echipa dedicata de experti e pregatita pentru a va sustine in toate demersurile ce tin de incheierea de asigurari personale ( medicale de calatorie, malpraxis ), locuinta ( casa ta si bunurile tale trebuie asigurate ), auto ( rca simplu, rca, casco ). Pentru fluiditatea procesului de solutionare, dar si pentru o gestionare corecta, contacteaza-ne, iar noi te vom consilia pas cu pas.  

Ce facem?


Renker.ro oferă servicii de intermediere și consultanță în domeniul asigurărilor generale.


Viteza cu care se schimbă societatea noastră, în special prin fenomenul extinderii digitalizării în aproape toate industriile, ne-a determinat să începem această afacere, sesizând oportunitatea dezvoltării pieței online în domeniul asigurărilor.


Dorim să dezvoltăm în special zona comparativă a cotațiilor, oferind astfel clienților noștri nu doar listă de prețuri ale produselor de asigurare, ci și toate celelalte informații necesare luării unei decizii optime în ceea ce privește asigurarea dorita.


Acest fapt ne oferă șansa de fi cu adevarat consultanți profesioniști pentru clienților noștri, nefavorizând niciuna dintre companiile partenere (asiguratori) astfel punând la dispoziția beneficiarilor polițelor de asigurare strict criteriile tehnice ale produselor și serviciilor oferite de către partenerii asiguratori.

Valorile companiei


Renker.ro se ghidează după un set simplu de valori: Eficiență, Onestitate, Transparență, Respect, Inovație, Adaptabilitate.

Asiguratorii Parteneri


Site-ul Renker.ro are parteneriate cu majoritatea asiguratorilor care activează pe piața asigurărilor din Romania: Allianz, Asirom, CertAsig, City Insurance, EuroIns, Groupama, Generali, Gothaer, Omniasig, etc

Cipriana Tomulescu

Inspector Asigurari

cipriana.tomulescu@renker.ro
0785.200.219

Daniela Tomoiaga

Inspector Asigurari

daniela.tomoiaga@renker.ro
0785.200.202

Oana Birleanu

Inspector Asigurari

oana.birleanu@renker.ro
0785.200.213

TOP