Mecanica – Electrica

DAB Auto Serv - Fotografii showroom - Web res - 74

DAB Auto Serv va pune la dispozitie un atelier configurat cu echipament tehnic de ultima generatie, conform standardelor oferite de producator, menit sa va ofere maxima calitate si cele mai bune servicii in cel mai scurt timp.

 

De la reviziile tehnice periodice pana la operatiuni complexe de reparare, service-ul nostru este intotdeauna pregatit sa corespunda si celor mai exigente criterii de calitate, fie ca acestea se refera la dotarea tehnica sau la pregatirea personalului.

 

In plus, dupa iesirea automobilului dvs. din perioada de garantie, asiguram intretinerea periodica si repararea in conditii optime, totul la preturi fara concurenta. Ne straduim sa oferim promotii interesante si atragatoare pentru reparatiile post-garantie, precum si piese de schimb originale, a caror calitate inseamna satisfactii in plus pentru dvs. si nu in ultimul rand, un plus de siguranta in trafic.

 

Nu este nici o surpriza pentru noi feedback-ul pozitiv primit de la clientii nostri. Odata multumiti de calitatea serviciilor noastre, clientii se reintorc intotdeauna pentru intretinerea regulata a autovehiculului, semn ca eforturile noastre de a-i multumi au fost incununate de succes.

 

 

l.irimia

Lucian Irimia

Hyundai Service – Master Advisor

Tel: 0753.103.910

E-mail: lucian.irimia@dabauto.ro

nicu.pintilie

Nicu Pintilie

Service – Advisor

Tel: 0785.200.239

E-mail: nicu.pintilie@dabauto.ro

m.petcu

Marius Petcu

Hyundai Service – Master Advisor

Tel: 0757.038.812

E-mail:marius.petcu@dabauto.ro

Marius Morar

Consultant Service Mecanica

Tel:0785.200.229

E-mail: marius.morar@dabauto.ro

 

Inapoi la site-ul principal