NOUL 500 – LA PRIMA

NOUL 500 – O NOUĂ ERĂ ÎNCEPE “A sosit timpul ca Fiat 500 să-și folosească popularitatea pentru a fi partea a soluției. Să se dedice unui scop suprem.” -Olivier François – Președinte Fiat Global Brand

CREAT PENTRU VIITOR

Noul 500 «la Prima» va fi construit pe o platformă complet nouă, gândită și creată pentru deceniul ce va urma. Noua platformă oferă caracteristici ce vor asigura o gamă foarte competitivă și o autonomie urbană surprinzătoare. Modul de încărcare rapid și Wallbox-ul Fiat pentru utilizare domestică, reprezintă dotări standard.

NOUL NIVEL AL MAȘINII DE ORAȘ

Viitorul 500 „la Prima” va fi prima mașină de oraș care vă va oferi conducere autonomă de nivel 2 – Level 2 Autonomous Driving. Acesta va putea să accelereze, să frâneze, să mențină banda de mers, să citească indicatoarele rutiere și să sugereze ajustarea în consecință a vitezei. Ochii lui vor fi de asemenea larg deschiși pentru pietoni și bicicliști, datorită sistemului „Drone View” ce permite o supraveghere la 360 °.

SCHIMBĂ LUMEA PRIN FRUMUSEȚE

Noul viitor 500 „la Prima” va fi mai lat, mai lung, iar roțile sale vor fi scoase mai mult în afară. Un design pur și minimalist, mai puține butoane și păstrarea liniilor esențiale. Va fi cel mai frumos 500 creat vreodată.

O PLATFORMĂ A CONECTIVITĂȚII VIITORULUI

Noul sistem de infotainment de ultimă generație, cu o diagonală de 10”, va deveni automat extensia naturală a smartphone-ului tău, grație conectivității ultra rapide prin Bluetooth, a dock-ului de încărcare wireless și a sistemului wireless de integrare Apple Car Play.

INOVĂM DIN 1957

Prima generație le-a oferit oamenilor mobilitate și libertate. A doua a transformat mașinile de oraș într-un simbol foarte cool. A treia generație se va dedica unui scop suprem.

CULORI NATURALE

Frumusețe capătă un scop precis, la bordul viitorului 500 «la Prima». Cele trei noi culori sunt inspirate de nuanțele pe care le găsim în natură: OCEAN GREEN – CELESTIAL BLUE – MINERAL GREY

EXTERIOR

Viitorul 500 «la Prima» rămâne fidel moștenirii sale: liniile esențiale sunt lucrate cu grijă, păstrând toate detaliile stilului său iconic.

INTERIOR

Fiecare detaliu a fost creat pentru a oferi mai mult spațiu, folosind materiale naturale. Bucură-te de un habitaclu mai mare și mai confortabil. Noul 500 «la Prima» a redesenat compartimentele de depozitare, are un nou loc pentru păstrarea smartphone-ului și propune suport retractabil pentru pahare. Acest lucru generează un acces facil, cât timp șoferul conduce liniștit.

CREAT PENTRU ORAȘ

Autonomia noului 500 «la Prima» va acoperi naveta ta zilnică în oraș: drumul la serviciu, la sală de sport, drumul de întoarcere acasă, pentru o utilizare de până la 320 km *. Atunci când este utilizat exclusiv în oraș, autonomia se va extinde până la 400 kM, pentru un ciclu urban impresionant.

RANGE WLTP până la 320 KM.

CICLU URBAN până la 400 KM

*omologare WLTP

Viitorul 500 „la Prima” va fi prima mașină de oraș care vă va oferi conducere autonomă de nivel 2 – Level 2 Autonomous Driving, pentru un nivel superior de siguranță și mobilitate urbană. Mașina ta va deveni cel mai de încredere co-pilot: va putea să accelereze, să frâneze și va menține singură banda de mers.

CO-PILOTUL FIAT

Noul 500 «la Prima» va duce călătoriile tale la un alt nivel! În primul rând, mașina va putea citi semnele de circulație și-ți va sugera limita de viteză pentru segmentul de drum pe care rulezi. Apoi, odată ce setezi viteza și distanța folosind butoanele de pe volan, sistemul va putea singur să păstreze distanța față de vehiculul din fața ta (la o viteză de peste 30 km/h), vamenține poziția pe centrul benzii de mers (la o viteză de peste 60 km/h) și va frâna în situațiile de trafic necesare.

INFOTAINMENT CINERAMA

Noul sistem de Infotainment Cinerama al noului viitor Fiat 500 «la Prima», prezintă un ecran luminos de 10,25″. Pairing-ul Bluetooth devine ultra-rapid și poate conecta toate smartphone-urile din mașina,la mai puțin de 5”de la deschiderea ușii. De asemenea, interfața asemănătoare smartphone-ului, cu un ecran complet customizabil, vă fi ușor de utilizat și mereu disponibilă. Viitorul 500 „la Prima” va beneficia de un încărcător wireless pentru mobil, pentru a fi mereu conectat.