DESIGN SI CONFORT

Stilul este o chestiune de caracter.

O FIGURĂ ŞTRENGARĂ

Fața surâzătoare a lui 500C devine mai îndrăzneață, noua sa parte frontală este mai prietenoasă prin noile profile, prin mustățile mai delicate și prin bara de protecție care încadrează grila tridimensională. Mai frumos, mai pozitiv, mai “500”.
Noile faruri polieliptice îți vorbesc, iar în întuneric parcă îți fac cu ochiul. În timp ce noile sale lumini de zi (Daytime Running Light) lumini de poziție cu tehnologia LED, sunt inspirate de cifra zero a logo-ului 500, în întuneric devin semnătura sa, făcându-l imediat ușor de recunoscut.

CURBE INCONFUNDABILE

Inconfundabilul profil al lui 500 nu se schimbă. Devine mai special datorită celor două noi modele de jante din aliaj de 15″ gri lucios și de 16″ negru opac. Noul design al lui 500 este scos în evidență de noile culori versiuni: Star și Rockstar.

LA MODA

În partea din spate, silueta noului 500C este caracterizată prin capota culisantă cu formă rotunjită care, printr-o mișcare acționată electric, se deschide încorporând luneta din sticlă, al treilea stop și spoilerul. Un adevărat obiect de design disponibil în trei culori: bej, roșu și negru.
Ies în evidență noile elemente de design, cum este ornamentul cromat, care decorează bara de protecție, unde se găsesc noile proiectoare de ceață și lumina de marșarier. Sau cum ar fi noile grupuri optice posterioare, care cuprind stopurile și semnalizatoarele, încadrând astfel caroseria.

MOTOR

IUBEȘTE SĂ DOMINE. STRADA, EVIDENT.

BENZINĂ

0.9 TWINAIR 85CP

Revoluționar și multipremiat (Engine of the Year 2013), acesta este motorul în doi cilindri „made in Fiat”, care a împins la maxim filosofia downsizing: dimensiuni, nivel de emisii și consumuri reduse, cu performanțe ridicate și un mod de a conduce incredibil de plăcut și distractiv.

CILINDREE (CM3): 875
NIVEL DE POLUARE: EURO 6D
NUMĂR TREPTE VITEZĂ: 5+RM
PUTERE MAXIMĂ CE – KW (CP) LA TURAȚII/ MINUT: 62,5 (85) @ 5500
CUPLU MAXIM CE – KW LA ROTAȚII/ MINUT: 145 (14,8) @ 1900
VITEZĂ MAXIMĂ (KM/H): 170
ACCELERAȚIE (SEC.) – 0/100 KM/H: 11,0
CONSUM (L/100 KM) WLTP
CICLU URBAN: 6,1 – 6,2
CICLU EXTRA-URBAN: 3,9 – 4,0
CICLU COMBINAT: 4,7 – 4,8
EMISII DE CO2 (G/KM): 108 – 109

BENZINĂ

0.9 TWINAIR TURBO 105CP

Noul și puternicul TwinAir Turbo folosește tehnologii rafinate precum supraalimentarea cu turbocompresor de eficiență ridicată, integrarea galeriei de evacuare în chiulasă și sistemul original de control al supapelor de admisie MultiAir 2, pentru a oferi un comportament performant și consumuri reduse.

CILINDREE (CM3): 875
NIVEL DE POLUARE: EURO 6
NUMĂR TREPTE VITEZĂ: 6+RM
PUTERE MAX CE – KW (CP) LA ROTAȚII/MIN: 77 (105) @ 5500
CUPLU MAX CE – NM (KGM) LA ROTAȚII/MIN: 145 (14,8) @ 2000
VITEZĂ MAXIMĂ (KM/H): 188
ACCELERAȚE (SEC.) – 0/100 KM/H: 10
CONSUMURI (L/100 KM) DIRECTIVA 2004/3/CE
CICLU URBAN: 5,5
CICLU EXTRA-URBAN: 3,5
CICLU COMBINAT: 4,2
EMISII DE CO2 (G/KM): 99

BENZINĂ

1.2 69CP START&STOP

CILINDREE (CM3): 1242
NIVEL DE POLUARE: EURO 6D
NUMĂR TREPTE VITEZĂ: 5+RM
PUTERE MAX CE – KW (CP) LA TURAȚII/MIN: 51 (69) @ 5500
CUPLU MAX CE – NM (KGM) LA TURAȚII/MIN: 102 (10,4) @ 3000
VITEZĂ MAXIMĂ (KM/H): 163
ACCELERAȚE (SEC.) – 0/100 KM/H: 12,9
CONSUMURI (L/100 KM) WLTP
CICLU URBAN: 6,1 – 6,7
CICLU EXTRA-URBAN:4,5 – 4,9
CICLU COMBINAT: 5,1 – 5,5
EMISII DE CO2 (G/KM): 116 – 129

ACCESORII SI SERVICII

STILUL ESTE O CHESTIUNE DE CARACTER. ORI ÎL AI, ORI NU ÎL AI.

TEHNOLOGIE

TOT UNIVERSUL TAU, ÎNTR-UN ICON. MEREU CONECTAT.

ESTE UN TRENDSETTER

La bordul noului 500C singurul lucru care contează este plăcerea de a conduce. De aceea, este dotat cu un sistem infotelematic inovativ Uconnect™ 5” radio live touchscreen, capabil să garanteze cel mai bun infotainment la bord. Totul este completat de comenzile audio pe volan,funcția hands free Bluetooth și Bluetooth Audio Streaming, sistem eco:Drive, my:Car și conexiune la principalele rețele de socializare. Dacă dorești să călătorești într-un mod și mai sigur și mai plăcut, 500C îți oferă sistemul de navigație integrat TomTom 2,5D cu servicii Live incluse.

SPIRIT PROTECTOR

Pe lângă noul sistem de frânare (motorizări 1.2), cu noul 500C poți conta și pe cele mai sisteme de protecție: 7 airbag-uri, ABS+EBD pentru a nu pierde controlul în cazul frânării de urgență, ESC+ Hill Holder pentru a menține traiectoria în caz de urgență și plecare ușoară din rampă, HBA pentru a oferi mai multă forță frânării bruște și dispozitivul Hazard care acționează automat luminile de avarie în caz de oprire bruscă. Noile faruri polieliptice cu DRL asigură o vizibilitate maximă, datorită tehnologiei LED.

UCONNECT™

Uconnect™ este sistemul infotainment care îți permite, prin intermediul unui touchscreen de 5″, să gestionezi toate dispozitivele multimedia din dotarea mașinii: de la radio-ul analogic și digital (DAB), până la toate suporturile principale (mediaplayer, iPod, iPhone, smartphone) care se conectează prin portul USB și portul Aux-in. Dispozitivul Uconnect 5’’ Radio Nav oferă funcția de navigație TomTom 2,5D, indicații despre traseu și funcția „One Shot Voice Destination Entry” pentru a introduce adresa prin intermediul comenzilor vocale. Noul sistem îți permite folosirea numeroaselor aplicații pe sistemul de bord, prin integrarea unui smartphone, astfel încât să fii mereu conectat cu prietenii de pe Facebook și Twitter; să asculți peste 35 de milioane de melodii prin Deezer și mai mult de 100 de mii de posturi radio cu TuneIn; să fii informat în timp real de știrile Reuters și să ai noutăți despre trafic, radar și date meteo cu ajutorul serviciilor LIVE TomTom. Și, în plus, poți îmbunătăți stilul tău de condus cu eco drive:Drive™, economisind astfel carburant și controlând în timp real emisiile de CO2 ale mașinii tale. Și poți rămâne în legătură cu mașina ta prin myCar: îți amintește unde ai parcat-o, te informează despre nivelul carburantului și despre eventualele anomalii în ceea ce privește mașina.

VARIANTE DE ECHIPARE

ELEGANT ȘI CHIC DE LA PRIMA VEDERE

FII VESEL ȘI ÎNDRĂZNEȚ

Combină stilul noului 500 cu personalitatea ta, și alege să trăiești fericit la bordul celei mai simpatice mașini de oraș, Fiat 500.

UN HABITACLU PRIETENOS

Pornește la drum înconjurat de finisaje de calitate, într-un design elegant și vesel.

DETALIILE FAC DIFERENȚA

Fiecare detaliu al noului Fiat 500 a fost creat cu stil și eleganță.

RĂMÂI CONECTAT

La volanul noului Fiat 500 esti înconjurat de tehnologie și ai acces imediat la aplicațiile tale preferate.

SIMTE LIBERTATEA

Fii curajos și alege să în stilul tău.