Jeep

 • Jeep Compass

  22.598

  Pret cu TVA

  SISTEMELE 4X4

  Noul Jeep® Compass este cel mai performant SUV din clasa sa gratie sistemelor noi 4×4. Jeep® Active Drive si Jeep® Active Drive Low comuta in mod automat intre 4×2 si 4×4 gestionand in mod permanent distributia cuplulului si tractiunea optima.
  Aptitudinile 4×4 unice si motorizarile eficiente transforma Noul Jeep® Compass in cel mai performant SUV compact. Alege intre doua motorizari pe benzina si patru diesel. Performantele off-road legendare ale marcii Jeep® se bazeaza pe doua sisteme noi off-road 4×4 full-time, oferind clientilor experiente unice.

  Cere Oferta
 • Jeep Grand Cherokee

  51.251

  Pret cu TVA

  INOVAȚIA NE-A ADUS AICI

  Un design exterior elegant și plin de încredere ce emană forță din orice unghi. Pentru 2017, Grand Cherokee propune un nou look, cu elemente premium ce includ o nouă grilă frontală, jante cu design nou și faruri de ceață cu LED.

  În 2017, Jeep® îi urează de asemenea bun venit noului Jeep® Grand Cherokee Trailhawk®.

  Cere Oferta
 • Jeep Renegade

  16.648

  Pret cu TVA

  CONFIGUREAZĂ-L

  Noul Jeep® Renegade aduce un nou factor WOW mărcii cu cele șapte fante (ale calandrului): conceput pentru oraș și crescut în sălbăticie, plin de detalii unice și elemente de design legendare Jeep®.

  În partea frontală, iconicul calandru cu șapte fante este înconjurat de o protecție colorată plină de viață, în vreme ce farurile rotunde sunt ascunse sub capotă pentru un look mai surprinzător. Aripile decupate trapezoidal continuă tradiția Jeep®. Influențele de design retro marchează stopurile, plafonul MySky și badge-ul Renegade de pe lateralul mașinii

  Cere Oferta
 • Jeep Wrangler

  40.401

  Pret cu TVA

  SISTEM 4X4 COMMAND-TRAC®

  Cucerește următoarea ta aventură cu sistemul 4×4 Command-Trac®. O soluție de o eficiență dovedită, ce oferă un mod Low pentru trasee off-road stâncoase și un mod Neutral pentru tractare pe suprafețe plane. Prin trimiterea puterii către toate cele patru roți, nevoia de tracțiune este satisfăcută iar tu vei cuceri orice obstacole și suprafețe alunecoase. Sistemul 4×4 Command-Trac® utilizează o cutie de transfer NV241 GII care intervine la momentul oportun pentru și mai multă performanță.

  Cere Oferta
Inapoi la site-ul principal