Lichidari Stoc

 • Alfa Romeo Giulia 2.2 JTDM 150 CP MT6 – Giulia

  26.000

  Pret cu TVA

  DESIGN ITALIAN EMBLEMATIC

  Alfa Romeo ofera un amestec de emotii, datorita istoriei sale bogate si a combinatiei captivante dintre tehnologie de varf, performante inspirate din motorsport si design seducator. Nascut in Italia la Milano, brandul Alfa Romeo a tins intotdeauna catre echilibrul dintre aceste trei elemente catre o forma la moda si suficienta substanta, fara ca aceasta sa devina o functionalitate banala. Noua Alfa Romeo Giulia provoaca simturile si pastreaza chintesenta stilului italian din ADN-ul Alfa Romeo.

  Fisa Produs
 • Jeep Grand Cherokee 3.0 TD V6 AT8 – Trailhawk

  52.000

  Pret cu TVA

  INOVAȚIA NE-A ADUS AICI

  Un design exterior elegant și plin de încredere ce emană forță din orice unghi. Pentru 2017, Grand Cherokee propune un nou look, cu elemente premium ce includ o nouă grilă frontală, jante cu design nou și faruri de ceață cu LED.

  În 2017, Jeep® îi urează de asemenea bun venit noului Jeep® Grand Cherokee Trailhawk®.

   

  Cere Oferta
 • Jeep Renegade 1.6 E-torq 110 CP Sport

  15.900

  Pret cu TVA

  4 ANVELOPE IARNA CADOU

  Noul Jeep® Renegade aduce un nou factor WOW mărcii cu cele șapte fante (ale calandrului): conceput pentru oraș și crescut în sălbăticie, plin de detalii unice și elemente de design legendare Jeep®.

  În partea frontală, iconicul calandru cu șapte fante este înconjurat de o protecție colorată plină de viață, în vreme ce farurile rotunde sunt ascunse sub capotă pentru un look mai surprinzător. Aripile decupate trapezoidal continuă tradiția Jeep®. Influențele de design retro marchează stopurile, plafonul MySky și badge-ul Renegade de pe lateralul mașinii

  Cere Oferta
Inapoi la site-ul principal