Hyundai i10

PREZENTARE

Redefineste experienta de condus.

Cu un design dinamic, o conectivitate intuitiva, dar si un pachet de sisteme avansate pentru siguranta, noul i10 redefineste experienta de condus.

DESIGN EXTERIOR

Dinamism si expresivitate

Designul dinamic si elegant evidentiaza contrastul dintre suprafetele fluide si liniile ferme ale caroseriei.

In comparatie cu predecesorul, proportiile au fost modificate, prin coborarea liniei plafonului, dar si prin extinderea in latime.

Grila frontala

Alura sportiva este subliniata de grila frontala de mari dimensiuni tip cascada care incorporeaza luminile de zi.

Jante din aliaj

Impactul vizual este completat de jantele din aliaj de 15”, precum si de cele de 16’’, disponibile optional.

Faruri cu design special

Farurile sunt integrate in bara frontala aerodinamica, intregind aspectul bine conturat si elegant al autovehiculului.

DESIGN INTERIOR

Pentru un plus de confort

Design-ul habitaclului subliniaza elementele de noutate si expresivitate ale noului i10, dar fara a compromite insa utilitatea. Plasarea fantelor de ventilatie pe interiorul portierelor sustine orizontalitatea arhitecturii, conferind o senzatie de spatialitate. Banda decorativa de pe plansa de bord prezinta acelasi finisaj 3D tip „fagure de miere” ca si interiorul portierelor.

Fantele de ventilatie

Sunt integrate in plansa de bord, care dispune de un finisaj 3D tip „fagure de miere”.

Ecranul tactil color de 8"

Integreaza toate functiile. Apple CarPlay si Android Auto garanteaza o integrare perfecta a aplicatiilor de pe smartphone cu sistemul de infotainment al autovehiculului.

Volanul incalzit si scaunele incalzite

Iti permit sa savurezi calatoriile din sezonul rece din confortul propriului tau autoturism.

Spatiul pentru pasageri generos

Ofera confort, datorita ampatamentului extins. Acum te poti bucura de noi aventuri alaturi de prietenii tai. Confortabil chiar si pentru pasagerii din spate

Portbagajul generos

Iti ofera un spatiu de depozitare de 252 litri, iar pentru o incarcare facila, pragul acestuia a fost coborat cu 29 de mm. Spatiul pentru bagaje poate fi rapid reconfigurat datorita scaunelor pliabile.

Sistemul eCall

Ofera posibilitatea de efectuare automata a unui apel de urgenta de la bordul autovehiculului. Dispune de un buton eCall care poate fi activat manual pentru asistenta.

Conectivitate de referinta in segment.

Noul i10 dispune de un ecran tactil color de 8 inch, cel mai mare din segmentul A, care integreaza toate functiile de conectivitate.

Sistem de navigatie.

Clientii care opteaza pentru sistemul de navigatie primesc un abonament la Hyundai LIVE Services, care ofera informatii in timp real despre trafic si vreme, precum si despre pozitionarea camerelor radar, in tarile in care acest lucru este permis.

SIGURANTA

Dotările care îți oferă protecție

Pentru a raspunde standardelor europene, noul i20 este dotat cu cele mai recente sisteme de siguranta activa si asistenta la condus Hyundai SmartSense.

Printre acestea se numara: sistemul de avertizare la parasirea benzii de rulare (LDWS), sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA), sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCA), sistemul de avertizare a conducatorului auto (DAW) si sistemul de asistenta pentru faza lunga (HBA).

 

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKAS)

Alerteaza conducatorul auto in cazul schimbarii benzii de rulare fara actionarea semnalizatoarelor. LKAS avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare. 

Sistem atenționare conducător auto (DAW)

Sistemul permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala.

Cu ajutorul sistemului sunt analizate diverse semnale ale autovehiculului, precum unghiul de virare, cuplul la volan, pozitia vehiculului pe banda de rulare sau timpul de condus.

Sistem de asistență pentru faza lunga (HBA)

HBA permite comutarea in mod automat a fazei lungi / scurte in momentul in care este detectat un autovehicul din sens opus.

Mai mult, sistemul de asistenta la faza scurta (LBA-S) actioneaza lampile aditionale in functie de viteza vehiculului si unghiul de virare.  

MOTORIZARI SI TRANSMISII

Alege-ți versiunea preferată!

Noul i10 este disponibil in doua variante de motorizare: 1 litru MPi, trei cilindri, 67 CP, cuplu de 96 Nm si 1,2 litri MPi, patru cilindri, 84 CP, cuplu de 118 Nm.
Ambele propulsoare dispun de o cutie de viteze cu cinci trepte: manuala (MT) sau automatizata (AMT). Sistemul Idle Stop and Go (ISG), o dotare standard pentru i10, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 si la cresterea eficientei.

●       Transmisie automatizata

Transmisia automatizata cu cinci rapoarte ofera o operare intuitiva.

●       Transmisie manuala

Pentru pasionatii de condus care prefera sa schimbe singuri treptele de viteza, Hyundai propune o transmisie manuala in cinci trepte.

ACCESORII

Echipează-ți autoturismul!

Accesoriile Hyundai sunt proiectate si realizate special pentru a va oferi confort suplimentar, de a va garanta o experienta inedita la volan, dar si pentru un plus de siguranta in trafic.
Dupa procesul de achizitie, in functie de preferinte, dar si nevoi, modelele Hyundai i10 pot fi echipate cu diferite accesorii. Intreaba un consultant auto despre gama de accesorii pentru acest model.

UTILE

Specificații Tehnice - Manualul Proprietarului - Broșură

Comfort
Hyundai i10, 1.0, 67CP, 5DR, 5MT Comfort descarca specificatii
Hyundai i10, 1.0, 67CP, 5DR, AMT Comfort descarca specificatii
Hyundai i10, 1.2, 84CP, 5DR, 5MT Comfort descarca specificatii
Hyundai i10, 1.2, 84CP, 5DR, AMT Comfort descarca specificatii
Comfort +
Hyundai i10, 1.0, 67CP, 5DR, 5MT Comfort+ descarca specificatii
Hyundai i10, 1.0, 67CP, 5DR, AMT Comfort+ descarca specificatii
Hyundai i10, 1.2, 84CP, 5DR, 5MT Comfort+ descarca specificatii
Hyundai i10, 1.2, 84CP, 5DR, AMT Comfort+ descarca specificatii
Highway
Hyundai i10, 1.2, 84CP, 5DR, AMT Highway descarca specificatii
Highway +
Hyundai i10, 1.2, 84CP, 5DR, AMT Highway+ descarca specificatii
Manualul Proprietarului
Hyundai i10 descarca manualul
Brosura
Hyundai i10 descarca brosura
TOP