Hyundai i30

PREZENTARE

Siguranță. Conectivitate. Eficiență.

Construit pentru a excela in fiecare detaliu, noul i30 ofera acum tot ceea ce este mai bun in materie de design, siguranta, conectivitate si eficienta.

...

Cu un pas inainte

Noul i30 dispune de sisteme avansate de siguranta si de conectivitate, de o gama diversificata de motorizari, dar si de un design impunator si elegant.

Design remarcabil

Grila frontala de mari dimensiuni, cu un design de tip 3D, confera noului i30 un aspect distinctiv, conturand personalitatea puternica.

Progres si eficienta

Noul i30 dispune de o gama diversificata de motorizari, printre care propulsorul mild hybrid de 48 V, alaturi de transmisia manuala inteligenta (iMT).

Mereu conectat

Pentru o experienta dinamica la volan, ecranul central de 10,25 inchi este compatibil cu Android Auto si Apple Car Play.

DESIGN

Impunător, îndrazneț, elegant

Descopera noul i30. Un design remarcabil, cu suprafete conturate elegant, care desavarseste o tehnologie eficienta.

DESIGN EXTERIOR

Creat pentru stilul tau

Noul i30 dispune de un design nou, aerodinamic.

Indraznet si elegant

Grila frontala de mari dimensiuni, cu un design de tip 3D, confera noului i30 un aspect distinctiv, conturand personalitatea puternica.

Cu un pas inainte

Noile faruri cu forma alungita, disponibile optional cu tehnologie MFR LED, precum si luminile de zi cu LED, in forma angulara, completeaza designul elegant.

Expresiv din orice unghi

Partea laterala completeaza forma unitara, naturala si puternica a noului model.

Jante din aliaj

Noile jante de 16 si de 17 inch dispun de un design emotional, care genereaza senzatia de miscare continua chiar si atunci cand autovehiculul stationeaza.

Impresionant din orice unghi

Aspectul distinctiv al modelului i30 este subliniat de bara din spate, care a fost redesenata.

Caracter dinamic

Pentru un efect simetric intre fata si spate, stopurile cu LED au fost proiectate in forma de V.

DESIGN INTERIOR

Confort si rafinament

La interior, Hyundai i30 beneficiaza de un habitaclu elegant si spatios. Toate acestea desavarsite de calitatea si rafinamentul materialelor utilizate.

Sisteme avansate de conectivitate

Instrumentarul de bord de 7 inchi asigura o experienta dinamica la volan. In functie de preferinte, pe ecran pot fi afisate informatii despre viteza, fluxul de energie (doar pentru sistemul 48 V), sistemul de navigatie sau functiile active SmartSense.

Computer de bord.

Stilul si culoarea afisajului variaza in functie de modul de condus selectat: albastru pentru Normal, verde - Eco sau portocaliu pentru modul Sport.

Experienta dinamica

Ecranul central de 10,25 inchi ofera acces facil la functii de conectivitate precum: sistemul infotainment, sistemul de navigatie si aplicatiile pentru smartphone.

Consola centrala

Consola centrala ofera un spatiu suplimentar de depozitare in interior, constituind, in acelasi timp, si o cotiera confortabila.

PERFORMANTA

Progres si eficienta

Noul i30 dispune de o gama diversificata de motorizari. Propulsorul mild hybrid de 48 V reduce emisiile de CO2, iar transmisia manuala inteligenta (iMT) contribuie la sporirea eficientei. Pentru cei care prefera transmisia automata, varianta cu sistem mild hybrid de 48 V este disponibila si cu transmisie automata cu dublu ambreiaj si sapte trepte.

1.5 DPi

La baza gamei se afla noul motor de 1,5 litri (DPi) si 110 CP, disponibil cu transmisie manuala in sase trepte.

1,5 T-GDi 48 V

Noul propulsor T-GDi de 1,5 litri si 160 CP, echipat standard cu sistem mild hybrid de 48 V, poate fi cuplat la transmisia manuala inteligenta cu sase trepte sau cu dublu ambreiaj si sapte trepte.

Mai multe opțiuni

Hyundai i30 este disponibil cu transmisie manuala in sase trepte, transmisie cu dublu ambreiaj si sapte trepte sau cu transmisie manuala inteligenta in sase trepte (iMT).

iMT

iMT decupleaza motorul de la transmisie dupa ce conducatorul auto elibereaza pedala de acceleratie si permite autovehiculului sa ruleze liber, pentru eficienta consumului.

Transmisie cu dublu ambreiaj si sapte trepte (DCT)

Transmisia 7 DCT ofera posibilitatea de a alege intre functionarea complet automata si cea secventiala, cu schimbare manuala.

Sistemul mild hybrid ofera avantaje in special in traficul urban, spre exemplu, dupa o oprire la semafor. Datorita generatorului de pornire MHSG (Mild Hybrid Starter Generator), repornirea se face mai rapid si mai usor, folosind energie din bateria de 48 V.

Pe perioada de accelerare, MHSG sustine motorul termic cu o putere suplimentara intre 4 si 10 kW, in functie de nivelul de incarcare a bateriei si de gradul de accelerare impus de conducatorul auto. In momentul in care a fost atinsa viteza dorita, sistemul MHSG trece in mod neutru si nu mai distribuie energie. Drept urmare, poate fi redus nivelul emisiilor si al consumului.

La o viteza constanta, sistemul MHSG este fie inactiv, fie actioneaza ca un generator incarcand bateria de 48 V, in functie de nivelul de energie disponibil.

La franare sau mers inertial, rotirea volantei alimenteaza sistemul MHSG, care actioneaza apoi ca un generator cu o recuperare maxima a puterii de la 10 pana la 12 kW. Generatorul converteste energia kinetica de la franare in electricitate si o transmite inapoi la bateria de 48 V.

Cand se ruleaza la viteze mici, functia start-stop se activeaza la 30 km/ h. La o decelerare intre 30 - 0 km/ h si cu ambreiajul decuplat, motorul se opreste complet.

CONECTIVITATE

Fii mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă.

Noul i30 ofera o gama diversificata de servicii de conectivitate pentru autovehicul, cum ar fi abonamentul gratuit pe o perioada de cinci ani pentru serviciile LIVE Hyundai. Conducatorul auto poate afla informatii in timp real despre trafic, statii de alimentare/ locuri de parcare (cu preturi incluse), camere radar* si starea vremii.

Functii disponibile wireless.

Hyundai i30 este compatibil cu Android Auto™ si Apple Car Play™, disponibile wireless pentru sistemul audio de 8 inch.

SIGURANTA

Noi funcții Hyundai SmartSense.

Pachetul Hyundai SmartSense, disponibil pentru noul i30, integreaza cele mai recente sisteme pentru siguranta ta si a celor dragi.

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA).

Pentru prima data, i30 este disponibil cu sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare. LFA mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare, la viteze de pana la 145 km/ h.

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni sau biciclisti.

Cu ajutorul senzorilor radar si al camerei frontale, FCA aplica automat o forta de franare pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BCA).

Utilizand tehnologia radar, sistemul monitorizeaza zonele laterale spate ale autovehiculului. In cazul in care un alt vehicul este detectat in momentul in care conducatorul auto semnalizeaza o schimbare a benzii de rulare sau un viraj, sistemul emite un semnal sonor.

Sistem de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea in marsarier (RCCA).

In zone cu vizibilitate redusa, sistemul alerteaza conducatorul auto in legatura cu apropierea unui alt vehicul din spate si actioneaza automat frana.

CONFORT

Functionalitate

Urca-te la volanul noului i30 si savureaza experienta!

Incarcare wireless.

Hyundai i30 integreaza un suport pentru incarcare wireless prin inductie (standard Qi).

Senzor pentru parcarea cu spatele.

In cazul detectarii unui obstacol in timpul parcarii cu spatele, conducatorul auto este avertizat sonor si vizual.

Sistem de navigatie.

Clientii pot beneficia de abonamentul gratuit pe o perioada de cinci ani pentru serviciile LIVE Hyundai. Conducatorul auto poate afla informatii in timp real despre trafic, statii de alimentare/ locuri de parcare (cu preturi incluse), camere radar* si starea vremii.
*Functia este disponibila numai in anumite regiuni.

Camera video pentru marsarier.

Camera video pentru marsarier sporeste siguranta si confortul.

Sistem automat de climatizare.

Sistemul automat de climatizare permite setarea temperaturii dorite.

ACCESORII

Echipează-ți autoturismul!

Accesoriile Hyundai sunt proiectate si realizate special pentru a va oferi confort suplimentar, de a va garanta o experienta inedita la volan, dar si pentru un plus de siguranta in trafic.
Dupa procesul de achizitie, in functie de preferinte, dar si nevoi, modelele Hyundai i30 pot fi echipate cu diferite accesorii. Intreaba un consultant auto despre gama de accesorii pentru acest model.

UTILE

Specificații Tehnice - Manualul Proprietarului - Broșură

Comfort
Hyundai i30, 1.5 DPi, 110CP, M6 5DR Comfort descarca specificatii
Highway
Hyundai i30, 1.5 DPi, 110CP, M6 5DR Highway descarca specificatii
Hyundai i30, 1.5T-GDi, 160CP, M-Hybrid 48V, 6iMT 5DR Highway descarca specificatii
Hyundai i30, 1.5T-GDi, 160CP, M-Hybrid 48V, 7DCT, 5DR Highway descarca specificatii
Exclusive
Hyundai i30, 1.5T GDi, 160CP, M-Hybrid 48V 6iMT 5DR Exclusive descarca specificatii
Hyundai i30, 1.5T GDi, 160CP, M-Hybrid 48V 7DCT 5DR Exclusive descarca specificatii
Manualul Proprietarului
Hyundai i30 descarca manualul
Brosura
Hyundai i30 descarca brosura
TOP