hyundai
ioniq electric

Puternic si agil

Structura caroseriei incorporeaza in proportie de 53% otel de inalta rezistenta si aluminiu, care, alaturi de suspensia spate multi-link si centrul de greutate coborat, asigura o tinuta de drum optima si mai multa manevrabilitate.

5 stele din partea Euro NCAP

IONIQ a obtinut calificativul maxim de cinci stele din partea Euro NCAP, o organizatie europeana independenta care evalueaza nivelul de siguranta oferit de autovehicule. IONIQ a obtinut rezultate remarcabile in cadrul a patru categorii: pasageri adulti, pasageri copii, pietoni si sisteme de siguranta, fiind desemnat unul dintre cele mai sigure modele din segmentul din care face parte.

DESIGN

Sculptat de vânt și ingeniozitate

O masina frumoasa din toate punctele de vedere.

La exterior, forma sa este gandita aerodinamic, cu un acoperis fluid,  se imbina perfect cu cu beneficiile unei masini electrice.

Rezultatul final este un model sportiv prietenos cu mediul inconjurator. Emisiile de CO2 sunt 0 g/km datorita tehnologiei incorporate.

Forma sportiva si aerodinamica

Forma fluida a acoperisului se imbina perfect cu spoilerul din spate. Rezultatul: o forma sportiva si aerodinamica.

Performante aerodinamice

Grila aeorodinamica incorporeaza senzorul radar al sistemului pilot automat (SCC) integrat in emblema Hyundai.

Faruri de zi cu LED

Forma expresiva a blocurilor optice frontale contribuie la imbunatatirea performantelor aerodinamice.

Porturile de alimentare

Ofera doua moduri de alimentare: „Standard” si „Rapid”, in cea de-a doua varianta autovehiculul fiind incarcat cu pana la 80% in doar 30 de minute.

Spoiler spate integrat in luneta

Minimizeaza turbulentele si rezistenta aerului, contribuind la o stabilitate sporita.

Computer de bord

Computerul de bord afiseaza informatii despre nivelul de incarcare a bateriei, fluxul de energie sau modul de condus.

Sistem de navigatie cu ecran tactil de 10,25’’

Noul sistem de navigatie de 10,25”, echipat cu un ecran tactil personalizabil, integreaza serviciile Live, incluse timp de 5 ani. Serviciile Hyundai Live ofera informatii in timp real despre vreme, trafic si radare (acolo unde legea o permite), plus preturi pentru combustibili, disponibilitatea locurilor de parcare si cautari ale diferitelor puncte de interes.

Camera video pentru marsarier

Camera video pentru marsarier sporeste siguranta si confortul.

Frana de mana actionata electric

Usor de utilizat, frana de mana este activata prin apasarea unui buton.

Incarcare wireless

IONIQ Electric integreaza un suport pentru incarcare wireless prin inductie (standard Qi).

MOTORIZĂRI ȘI TRANSMISII

Performanță electrica

Ioniq Electric revolutioneaza transportul de zi cu zi, indiferent ca vorbim de traficul din oras sau drumurile lungi. Te bucuri de confortul, calitatea si performantele unei motorizari pe combustibil fosil la care se adauga emisiile 0 poluante, fara zgomot si fara schimbarea vitezelor manual.

Modelul dispune de trei moduri de condus: ECO, NORMAL si SPORT, care au rolul de a modifica comportamentul autovehiculului. Modul ECO imbunatateste eficienta consumului de combustibil, in timp ce modul SPORT permite rularea intr-un ritm dinamic. Modurile de condus (condus, parcare, marsarier si neutru) sunt grupate in mod avantajos pe consola centrala.

Propulsie electrica

Modelul ofera mobilitate pur electrica prin intermediul unei baterii litiu-ion polimer cu o autonomie estimata la 311 km sau la 280 km, 120CP, cuplu maxim de 295 Nm.

Bateria litiu-ion polimer

Puterea acestei baterii ofera modelului o autonomie ridicata. Este localizata in partea inferioara a sasiului pentru o manevrare mai usoara.

Performanta energetica

Sistemul integrat permite bateriei sa creasca performanta si distanta parcursa chiar si la temperaturi scazute.

Motor electric

Motorul electric dezvolta 136 CP si un cuplu maxim de 295 Nm.

ALIMENTAREA BATERIEI

Standard (ACASA)

Modelul este echipat cu un cablu si o cutie de comanda care se pot conecta la o priza obisnuita de perete.

Cutia de alimentare (ACASA)

Cutia de alimentare domestica alimenteaza IONIQ Electric in 6 ore si 5 minute. Aceasta se conecteaza direct la circuitul electric al caminului si poate fi fixa sau mobila.

Statie de incarcare publica (AC) (PE DRUM)

Modelul este compatibil cu toate statiile publice de incarcare. Timpul de incarcare este de aproximativ 6 ore si 5 minute.

Statia de incarcare rapida (DC) (PE DRUM)

Cea mai eficienta modalitate este alimentarea bateriei la statiile de incarcare rapida. Timp de incarcare la statia de 100 kW: 54 de minute pentru o stare de incarcare de 80%. Timp de incarcare la statia de 50 kW (80%): 57 de minute.

GARANTIE


IONIQ Electric dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garantie
fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa pentru bateria litiu-ion polimer.

Garantia include sistemul de propulsie, directia, suspensia, precum si sistemul de franare.

SIGURANȚA

Sisteme avansate de siguranță

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKWS)

Alerteaza conducatorul auto in cazul schimbarii benzii de rulare fara actionarea semnalizatoarelor. LKWS avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSD)

Utilizand tehnologia radar, BSD monitorizeaza partile laterale spate ale masinii si, in cazul in care este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare. In plus, cu ajutorul senzorilor BSD, sistemul RCTA (Avertizare la deplasarea in marsarier) detecteaza vehiculele aflate in spate, atunci cand unitatea este manevrata pentru iesirea din spatii de parcare cu vizibilitate redusa, avertizand conducatorul auto.

Sistem autonom de franare (AEB)

Modelul beneficiaza de sistem autonom de franare la detectarea pietonilor. Cu ajutorul senzorilor radar si al camerei frontale, AEB actioneaza in trei etape. Initial, sistemul avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

Pilot automat (SCC)

Cu ajutorul sistemului radar frontal, SCC mentine viteza si distanta constante fata de autovehiculul din fata, actionand automat pedala de acceleratie sau frana.

Sistemul eCall

In situatia in care se declanseaza airbag-urile, eCall permite efectuarea automata a unui apel de urgenta de la bordul autovehiculului. IONIQ Electric dispune, de asemenea, de un buton eCall care poate fi activat manual pentru asistenta.

ACCESORII

Echipează-ți autoturismul!

Accesoriile Hyundai sunt proiectate si realizate special pentru a va oferi confort suplimentar, de a va garanta o experienta inedita la volan, dar si pentru un plus de siguranta in trafic.
Dupa procesul de achizitie, in functie de preferinte, dar si nevoi, modelele Hyundai Ioniq Electric pot fi echipate cu diferite accesorii. Intreaba un consultant auto despre gama de accesorii pentru acest model.

UTILE

Specificații Tehnice - Manualul Proprietarului - Broșură

Exclusive
Hyundai Ioniq Electric, 136CP, 5DR Exclusive descarca specificatii
Manualul Proprietarului
Hyundai Ioniq Electric descarca manualul
Brosura
Hyundai Ioniq Electric descarca brosura
TOP