Hyundai Kona

PREZENTARE

Un aspect progresist.

Kona a devenit un simbol in segmentul din care face parte. Actualizarile de design adauga noului model un aer rafinat, contemporan.

DESIGN

Indrazneste sa fii diferit.

Noul Kona dispune de dimensiuni generoase, dar si de o silueta cu linii ascutite care confera modelului un aspect mai elegant. Partea frontala se remarca prin alura sportiva, care este amplificata de designul remarcabil al bandourilor.

Tehnologie de iluminare.

Luminile de zi (DRL) cu LED adauga un aer high-tech.

Personalitate puternica.

Caracterul impunator este reliefat de bara frontala redesenata.

Jante din aliaj.

Clientii au posibilitatea de a opta intre jantele de 16 inch preluate de la predecesor, dar si de cele de 17 inch si de 18 inch, care au fost actualizate.

Aspect rafinat.

Designul actualizat al partii din spate este evidentiat de grafica orizontala a stopurilor, dar si de bara spate.

Caracter dinamic.

Aspectul distinctiv al modelului Kona este subliniat de bara din spate.

Tehnologie și conectivitate.

Noul Kona este echipat cu sisteme actualizate de tehnologie si de conectivitate.

Instrumentar de bord.

Pentru un plus de eleganta, instrumentarul de bord a fost integrat intr-un ecran de 10,25 inch.

Display central.

Display-ul central, cu ecran de 8 inchi, este compatibil cu Android Auto si Apple Car Play.

N LINE

Design sportiv

Kona va fi disponibil, in premiera, in versiunea N Line, care pune accent pe placerea de a conduce si pe impactul emotional asupra conducatorului auto. In comparatie cu versiunea standard, aspectul dinamic al modelului este amplificat de bara frontala, care se conecteaza armonios cu pasajele rotilor disponibile in culoarea caroseriei.

KONA N Line.

Elementele decorative, prezente pe prizele de aer laterale, contribuie la imbunatatirea performantelor aerodinamice. Kona N Line beneficiaza de praguri si bandouri laterale in culoarea caroseriei, dar si de jante de 18 inchi cu design dedicat.

Habitaclu sportiv.

Interiorul este disponibil cu un pachet dedicat echiparii N Line – accente de culoare rosie, pedale cu insertii metalice, schimbator de viteze si scaune personalizate cu logo-ul „N”.

TEHNOLOGIE

Sisteme actualizate de tehnologie și de conectivitate

Kona dispune de tehnologii avansate pentru un stil de viata activ: de la sisteme de propulsie cu optiuni hybrid la functii de conectivitate si caracteristici de confort care permit utilizarea intuitiva.

Siguranta.

Pachetul Hyundai SmartSense dispune de o serie de sisteme de asistenta pentru conducatorul auto.

Conectivitate.

Kona ofera functii avansate de conectivitate, care integreaza telefoanele de tip smartphone si permit utilizarea intuitiva si in siguranta a acestora in timpul deplasarii.

Habitaclu.

Kona beneficiaza de spatiu generos pentru pasageri si pentru bagaje.

SIGURANTA

Hyundai SmartSense

Pachetul Hyundai SmartSense integreaza cele mai recente tehnologii pentru siguranta. Smart Cruise Control (SCC) a fost actualizat pentru a include functia Stop and Go, iar sistemul de avertizare la deplasarea autovehiculului din fata (LDVA) este disponibil in premiera pentru modelul Kona.

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni.


Cu ajutorul senzorilor radar si al camerei frontale, FCA aplica automat o forta de franare pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

 

Sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA).


O alta functie noua, LFA corecteaza automat directia autovehiculului.

Sistemul de monitorizare a unghiului mort (BCA).


BCA utilizeaza senzorii radar pentru a monitoriza zonele laterale spate ale autovehiculului, iar in cazul in care este detectat un alt vehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare si, in plus, este activata frana.

CONECTIVITATE

Tehnologii avansate

Kona ofera o gama diversificata de servicii de conectivitate pentru autovehicul.

CONFORT

Funcționalitate

O serie de noi caracteristici sunt disponibile pentru o calatorie mai confortabila. Atat conducatorul auto, cat si pasagerul din dreapta pot ajusta inaltimea scaunelor, pentru o pozitie optima in timpul deplasarii. In plus, pasagerii din spate beneficiaza de scaune incalzite si de conectivitate USB.

PERFORMANȚĂ

Tu detii controlul

In premiera, Hyundai Kona este disponibil cu tehnologia mild hybrid de 48 V. Pentru eficienta consumului, versiunea T-GDi de 1,0 litri si 120 CP poate fi echipata optional cu sistemul mild hybrid, cuplat la o transmisie manuala inteligenta (iMT) cu sase trepte.

Sistemul mild hybrid 48 V.

Propulsorul mild hybrid de 48 V contribuie la reducerea emisiilor. Bateria de 48 V se reincarca automat in timpul deplasarii, datorita sistemului de franare regenerativa.

Transmisie manuala inteligenta (iMT).

iMT decupleaza motorul de la transmisie dupa ce conducatorul auto elibereaza pedala de acceleratie si permite autovehiculului sa ruleze liber, pentru eficienta consumului.

GARANȚIE

5 ani garanție fără limită de kilometri

Modelul beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite.

ACCESORII

Echipează-ți autoturismul!

Accesoriile Hyundai sunt proiectate si realizate special pentru a va oferi confort suplimentar, de a va garanta o experienta inedita la volan, dar si pentru un plus de siguranta in trafic.
Dupa procesul de achizitie, in functie de preferinte, dar si nevoi, modelele Hyundai Kona pot fi echipate cu diferite accesorii. Intreaba un consultant auto despre gama de accesorii pentru acest model.

UTILE

Specificații Tehnice - Manualul Proprietarului - Broșură

Comfort
Noul Hyundai Kona, 1.0T-GDi, 120CP, 2WD, Comfort descarca specificatii
Highway
Noul Hyundai Kona, 1.0T-GDi, 120CP, M6 2WD, Highway descarca specificatii
Noul Hyundai Kona, 1.0T-GDi, 120CP, 7DCT 2WD, Highway descarca specificatii
Highway N-Line
Noul Hyundai Kona, 1.0T-GDi 120CP 2WD M-Hybrid 48V Highway N-Line descarca specificatii
Manualul Proprietarului
Noul Hyundai Kona descarca manualul
Brosura
Noul Hyundai Kona descarca brosura
TOP