Hyundai Santa Fe

PREZENTARE

Impunator. Expresiv. Puternic.

Santa Fe ofera acum dimensiuni mai mari, confort sporit si tehnologii de siguranta revolutionare. Cel mai longeviv model de clasa SUV al companiei prezinta un exterior impunator si expresiv. Interiorul se remarca prin confortul oferit si prin calitatea materialelor utilizate.

Aspect nou rafinat.

Liniile indraznete, care se intind de o parte si de cealalta a caroseriei, confera modelului un aspect robust, dar rafinat.

Motorizari electrificate.

Emisii reduse, putere mai mare. Santa Fe este disponibil pentru prima data in versiunea hybrid, care contribuie la sporirea eficientei, dar si a performantelor.

Caracteristici revolutionare de siguranta.

Noul Santa Fe integreaza acum cele mai recente tehnologii pentru siguranta si sisteme avansate de asistenta a conducatorului auto.

DESIGN

O declaratie de stil.

Impunator. Expresiv. Puternic. Designul exterior complet redesenat reprezinta o declaratie de stil in segmentul SUV.

Proportii aerodinamice.

Exteriorul este dominat de grila frontala de mari dimensiuni care incorporeaza luminile de zi (DRL), ca parte a noii abordari de design „Integrated Architecture’’. In plus, luminile de zi in forma literei „T” completeaza designul robust si contribuie la aspectul remarcabil.

Aspect general armonios.

In partea posterioara, bara de protectie a fost modificata pentru a obtine un aspect general armonios. Dimensiunile generoase sunt accentuate de grafica orizontala a stopurilor unite printr-o banda reflectorizanta de culoare rosie.

Personalitate puternica.

Elementele geometrice de tip 3D, care definesc grila, genereaza un efect stereoscopic, accentuand personalitatea puternica a modelului.

Eleganta si functionalitate.

Bun venit la bordul noului Santa Fe! Mai mult confort, spatiu extins si o arhitectura interioara ergonomica.

Consola centrala.

Consola centrala a fost reproiectata pentru o experienta de condus intuitiva.

Instrumentar de bord.

Noul instrumentar de bord de 12,3 inchi ofera informatii importante despre modul de condus.

Ecran de 10,25 inch.

Sistemul de infotainment dispune acum de un ecran de 10,25 inch.

Tehnologie shift-by-wire.

In habitaclu, consola centrala a fost reproiectata, utilizand tehnologia shift-by-wire.

CONFORT

Mai mult spatiu.

Tu, familia si prietenii tai veti aprecia confortul, performantele, dar si designul functional al habitaclului.
Spatiul interior a fost reconfigurat, datorita modificarilor platformei. Portbagajul versiunii cu 5 locuri ofera o capacitate totala de 634 l, iar pentru mai multa flexibilitate, spatiul pentru bagaje a crescut cu 12 l (831 lt).

Sistem audio Krell.

Indiferent daca alegi sa ramai conectat sau sa pornesti intr-o calatorie in afara orasului, sistemul audio realizat de Krell ofera performanta sonora remarcabila, pentru experiente de neuitat.

Head-up display.

Santa Fe este echipat cu un head-up display, prin intermediul caruia sunt proiectate, direct in campul vizual al conducatorului auto, informatii relevante despre viteza, navigatie, nivel de combustibil, precum si despre alertele de siguranta.

CONECTIVITATE

Experiente dinamice.

Santa Fe dispune de cele mai noi tehnologii si functii avansate de conectivitate.

Incarcare wireless.

Sistemul de incarcare wireless, disponibil in consola centrala, permite acum incarcarea mai rapida cu pana la 15 W.

Functii disponibile wireless.

Cu ajutorul Apple CarPlay si Android Auto, disponibile acum wireless, functiile smartphone-urilor cu sistem de operare iOS sau Android pot fi afisate pe ecranul autovehiculului.

Aplicatia Bluelink.

Permite localizarea/ blocarea/ deblocarea de la distanta, dar si verificarea nivelului de combustibil.

SIGURANTA

Noi functii Hyundai SmartSense.

Pachetul Hyundai SmartSense, disponibil pentru noul Santa Fe, integreaza cele mai recente sisteme pentru siguranta ta si a celor dragi.

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA).

Santa Fe este disponibil cu sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare. LFA mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare, la viteze de pana la 200 km/ h.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BCA).

Utilizand tehnologia radar, sistemul monitorizeaza zonele laterale spate ale autovehiculului. In cazul in care un alt vehicul este detectat in momentul in care conducatorul auto semnalizeaza o schimbare a benzii de rulare sau un viraj, sistemul emite un semnal sonor.

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni si biciclisti.

Cu ajutorul senzorilor radar si al camerei frontale, FCA aplica automat o forta de franare pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

PERFORMANTA

Noua linie de propulsie electrica.

Santa Fe este primul model Hyundai din Europa care foloseste noul sistem de propulsie „Smartstream”, in versiunea hybrid.

Tractiune integrala HTRAC™.

Sistemul de tractiune integrala HTRAC controleaza distributia cuplului si a puterii de franare diferit pe cele doua punti, in functie de necesitate. Sistemul ofera suport conducatorului auto indiferent de conditiile meteo..

Selectorul Terrain Mode.

Zapada? Nisip? Noroi? Nicio problema. Selectorul Terrain Mode, amplasat in consola centrala, permite o comutare rapida intre modurile de condus, optimizand performantele si setarile HTRAC.

O noua platforma.

Santa Fe a fost construit avand la baza cea de-a treia generatie a platformei producatorului, care ofera o mai mare flexibilitate pentru siguranta, eficienta si performantele autovehiculelor.

Sistem de propulsie Smartstream hybrid.

Combinatia intre motorul turbo pe benzina si propulsorul electric contribuie la sporirea eficientei.

1,6 T-GDi turbo hybrid.

Versiunea hybrid - care are la baza noul motor „Smartstream” T-GDi de 1,6 l si un propulsor electric de 44,2 kW, alimentat cu o baterie litiu-ion polimer de 1,49 kWh - ofera 230 CP si cuplu de 350 Nm, fiind disponibila cu tractiune 4x2 sau 4x4.

2,2 Smartstream diesel.

Propulsorul cu patru cilindri „Smartstream” diesel de 2,2 l ofera o putere de 202 CP si un cuplu de 446 Nm, fiind disponibil cu tractiune 4x2 sau 4x4. Comparativ cu generatia anterioara, noul bloc motor are in compozitie aliaj din aluminiu, care contribuie la reducerea considerabila a greutatii cu 19,5 kg. Mai mult, motorul a fost echipat cu un nou sistem de injectie de 2.200 bar (comparativ cu sistemul de injectie de 2.000 bar de pe motorul anterior), sporind performantele generale.

ACCESORII

Echipează-ți autoturismul!

Accesoriile Hyundai sunt proiectate si realizate special pentru a va oferi confort suplimentar, de a va garanta o experienta inedita la volan, dar si pentru un plus de siguranta in trafic.
Dupa procesul de achizitie, in functie de preferinte, dar si nevoi, modelele Hyundai Santa Fe pot fi echipate cu diferite accesorii. Intreaba un consultant auto despre gama de accesorii pentru acest model.

UTILE

Specificații Tehnice - Manualul Proprietarului - Broșură

Luxury
Noul Hyundai Santa Fe, 2.2 CRDi 202CP 4WD 8DCT descarca specificatii
Noul Hyundai Santa Fe, 1.6T-GDi 230CP Hybrid 4WD 6AT Luxury descarca specificatii
Noul Hyundai Santa Fe, 1.6T GDi 265CP Hybrid Plug-in 4WD 6AT Luxury descarca specificatii
Manualul proprietarului
Noul Hyundai Santa Fe descarca manualul
Brosura
Noul Hyundai Santa Fe descarca brosura
TOP