Hyundai Tucson

PREZENTARE

Design revolutionar. Performante electrizante

Bine ai venit la bordul Tucson! Cu un design revolutionar, noul model al gamei Hyundai dispune de tehnologiile avansate, dar si de o gama variata de sisteme de propulsie electrificate.

Sisteme de propulsie electrificata.

Modelul Hyundai dispune de trei versiuni de propulsie electrificata. Odata cu lansarea pe piata a versiunilor hybrid, plug-in hybrid si cu sistem mild hybrid de 48 V pentru Tucson, Hyundai pune la dispozitia clientilor cea mai variata gama de sisteme de propulsie electrificata din segmentul modelelor SUV de clasa compacta.

Design revolutionar

Exteriorul Tucson a fost proiectat pentru a exprima ceea ce designerii Hyundai denumesc „Parametric Dynamics”, un stil care foloseste linii, fatete, unghiuri si forme, pentru o estetica indrazneata si remarcabila, precum si pentru a adauga un aer futurist noului model. De asemenea, luminile de zi sunt perfect integrate in grila frontala si pot fi activate doar de catre conducatorul auto.

Pachet avansat pentru siguranta.

Noul Tucson integreaza cele mai recente tehnologii, pentru siguranta si asistenta conducatorului auto

DESIGN EXTERIOR

O abordare revoluționară a design-ului

Caroseria noului Tucson este mai mare si mai ampla in comparatie cu modelele din generatiile anterioare. Capota alungita, consolele scurte si ampatamentul intins confera modelului alura si personalitatea unui coupe. In laterale, panourile urmaresc, in unghiuri precise, aceeasi linie de design „Parametric Dynamics”. Aceste suprafete unghiulare creeaza un contrast intre silueta delicata si detaliile masculine, sugerand senzatia de miscare continua, chiar si atunci cand autovehiculul stationeaza. Formele atletice se dizolva in unghiurile arcuite ale rotilor, unde jantele din aliaj confera modelului o statura dinamica si puternica.

Tema design-ului exterior: „Parametric Dynamics”.

Noua tema de design - „Parametric Dynamics” – este evidentiata de luminile de zi (DRL), perfect integrate in grila frontala. Datorita tehnologiei half-miror, in momentul in care luminile de intalnire sunt aprinse, finisajul cromat al grilei se metamorfozeaza in forme asemanatoare pietrelor pretioase, conferind o alura spectaculoasa elementelor aerodinamice.

Accente spectaculoase.

Profilul sportiv al noului Tucson este accentuat de linia cromata cu forma parabolica, care se intinde de la oglinzile laterale pana la montantul posterior.

Lumini parametrice integrate.

In partea din spate, luminile parametrice integrate continua aceeasi tema de design. De asemenea, bara prezinta detalii de tip parametric cu efect tridimensional, combinate cu elemente sportive.

Jante din aliaj de 19 inch.

Jantele din aliaj de 19 inch, disponibile optional, accentueaza personalitatea puternica a modelului.

DESIGN INTERIOR

Habitaclul elegant îmbină confortul cu tehnologia

Datorita sistemelor actualizate de tehnologie si de conectivitate, habitaclul spatios al noului Tucson este un univers in care grijile cotidiene dispar.

CONFORT

Spatiu extins.

In comparatie cu versiunea anterioara, Tucson este mai lung cu 20 mm, mai lat cu 15 mm si are un ampatament mai mare cu 10 mm.

Functia Walk-in.

Functia Walk-in permite rabatarea scaunului pasagerului din dreapta printr-o simpla apasare a butonului.

Mai mult spatiu.

Spatiul pentru bagaje poate fi rapid reconfigurat datorita banchetei rabatabile.

Sistemul de climatizare.

Sistemul de climatizare permite acum ajustarea individuala a temperaturii optime atat pentru ocupantii locurilor din fata, cat si pentru pasagerii din spate.

CONECTIVITATE

Tehnologii revolutionare.

Descopera universul Tucson. Aici, spatiul, tehnologia si informatia se imbina armonios.

Ecran de 10,25 inch.

Sistemul de infotainment dispune acum de un ecran de 10,25 inch.

Instrumentar digital de bord.

Instrumentarul digital de 10,25 inch ofera o operare intuitiva si o experienta high-tech.

Aplicatia Bluelink.

Prin intermediul aplicatiei Bluelink, autovehiculul poate fi blocat si deblocat de la distanta, iar utilizatorii pot avea acces la diferite informatii, cum ar fi nivelul de combustibil.

Incarcare wireless.

Sistemul de incarcare wireless, disponibil in consola centrala, permite acum incarcarea mai rapida cu pana la 15 W.

Conectivitate USB

Noul Tucson este disponibil cu porturi USB fata/ spate.

Sistem audio KRELL.

Tucson este echipat cu sistem audio KRELL, dispunand de opt difuzoare, printre care un subwoofer.

SIGURANTA

Noi functii Hyundai SmartSense.

Pachetul Hyundai SmartSense, disponibil pentru noul Tucson, integreaza cele mai recente sisteme pentru siguranta ta si a celor dragi.

Sistem de asistenta pentru condusul pe autostrada (HAD).

Tucson este echipat in premiera cu sistemul de asistenta pentru condusul pe autostrada (HDA). Functia combina sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA) cu pilotul automat inteligent, utilizand senzori si date de navigatie, pentru a asigura functionarea in conditii optime, precum si pentru a ajusta automat viteza.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BVM).

O dotare unica pentru acest segment este sistemul de monitorizare a unghiului mort (BVM), care afiseaza pe ecranul principal zonele laterale si din spate ale autovehiculului, in momentul in care conducatorul auto activeaza semnalul pentru schimbarea directiei.

Sistem de asistenta la coliziunile frontale (FCA).

FCA permite detectarea pietonilor si a ciclistilor, alerteaza conducatorul auto si aplica automat frana, pentru a reduce daunele, atunci cand o coliziune este inevitabila. FCA este disponibil acum cu functia de prevenire a coliziunilor in intersectii.

Sistem inteligent de asistenta pentru parcarea de la distanta (RSPA).

RSPA permite parcarea autovehiculului de la distanta, fara a fi necesara prezenta conducatorului auto, utilizand doar cheia de acces. In momentul detectarii unor obstacole, sistemul avertizeaza sonor si aplica automat frana de urgenta, in cazul in care este necesar.

Sistem de asistenta pentru faza lunga (HBA).

In momentul in care modul „Auto” este selectat, sistemul de asistenta pentru faza lunga (HBA) detecteaza noaptea vehiculele care se deplaseaza atat din sensul opus, cat si pe cele care au aceeasi directie de deplasare, comutand astfel de pe faza lunga pe cea scurta, in cazul in care conditiile de drum o impun. Atunci cand nu detecteaza alte vehicule in apropiere, sistemul reactiveaza automat faza lunga, pentru vizibilitate maxima.

Sistem cu sapte airbaguri.

Sistemul include un nou airbag pentru spatiul dintre conducatorul auto si pasagerul din dreapta, o caracteristica unica in cadrul acestui segment.

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA).

Noul Tucson este disponibil cu sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare. LFA mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare, la viteze de pana la 180 km/ h.

Pilot automat inteligent (SCC).

Sistemul mentine viteza si distanta constante fata de autovehiculul din fata, actionand automat acceleratia sau frana.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BCA).

Utilizand tehnologia radar, sistemul monitorizeaza zonele laterale spate ale autovehiculului. In cazul in care un alt vehicul este detectat in momentul in care conducatorul auto semnalizeaza o schimbare a benzii de rulare sau un viraj, sistemul emite un semnal sonor.

PERFORMANTA

Gama variata de sisteme de propulsie electrificate.

Noul Tucson dispune de trei versiuni de propulsie electrificata si doua versiuni termice, combinate cu patru optiuni de transmisie.

Hybrid

Varianta hybrid – care este echipata cu noul motor Smartstream pe benzina de 1,6 litri T-GDi combinat cu un propulsor electric de 44,2 kW, alimentat cu o baterie litiu-ion polimer de 1,49 kWh – ofera 230 CP si cuplu de 350 Nm.

Plug-in hybrid

O versiune plug-in hybrid cu un motor T-GDi de 1,6 litri, 265 CP va fi, de asemenea, disponibila in anul 2021.

48V mild hybrid

Hyundai a combinat tehnologia mild hybrid de 48 V cu motorul T-GDi de 1,6 litri, care dispune de 150 CP.

Performanta sporita. Emisii reduse. Tehnologie CVVD.

In functie de modul de condus, CVVD regleaza durata de deschidere/ inchidere a supapei, contribuind astfel la maximizarea performantei si a eficientei.

Tractiune integrala HTRAC™.

Sistemul de tractiune integrala HTRAC controleaza distributia cuplului si a puterii de franare diferit pe cele doua punti, in functie de necesitate. Sistemul ofera suport conducatorului auto indiferent de conditiile meteo.

Selectorul Terrain Mode.

Zapada? Nisip? Noroi? Nicio problema. Selectorul Terrain Mode, amplasat in consola centrala, permite o comutare rapida intre modurile de condus, optimizand performantele si setarile HTRAC.

GARANTIE

Hyundai Tucson dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa de 8 ani sau 160.000 de kilometri pentru bateria litiu-ion polimer.

ACCESORII

Echipează-ți autoturismul!

Accesoriile Hyundai sunt proiectate si realizate special pentru a va oferi confort suplimentar, de a va garanta o experienta inedita la volan, dar si pentru un plus de siguranta in trafic.
Dupa procesul de achizitie, in functie de preferinte, dar si nevoi, modelele Hyundai Tucson pot fi echipate cu diferite accesorii. Intreaba un consultant auto despre gama de accesorii pentru acest model.

UTILE

Specificații Tehnice - Manualul Proprietarului - Broșură

Comfort
Noul Hyundai Tucson, 1.6T-GDi 150CP 2WD 6MT Comfort descarca specificatii
Style
Noul Hyundai Tucson, 1.6 T-GDi 150CP 2WD 6MT Style descarca specificatii
Noul Hyundai Tucson, 1.6T-GDi 150CP 4WD 6MT Style descarca specificatii
Noul Hyundai Tucson, 1.6T-GDi 180CP M-Hybrid 4WD 7DCT Style descarca specificatii
Noul Hyundai Tucson, 1.6T-GDi 230CP Hybrid 4WD 6AT Style descarca specificatii
Comfort+
Noul Hyundai Tucson, 1.6T-GDi 150CP 2WD 6MT Comfort+ descarca specificatii
Style+
Noul Hyundai Tucson, 1.6 T-GDi 150CP 2WD 6MT Style+ descarca specificatii
Noul Hyundai Tucson, 1.6T-GDi 150CP 4WD 6MT Style+ descarca specificatii
Noul Hyundai Tucson, 1.6T-GDi 180CP M-Hybrid 4WD 7DCT Style+ descarca specificatii
Noul Hyundai Tucson, 1.6T-GDi 230CP Hybrid 4WD 6AT Style+ descarca specificatii
Luxury
Noul Hyundai Tucson, 1.6T-GDi 180CP M-Hybrid 4WD 7DCT Luxury descarca specificatii
Noul Hyundai Tucson, 1.6T-GDi 230CP Hybrid 4WD 6AT Luxury descarca specificatii
Noul Hyundai Tucson, 1.6T-GDi 265CP Hybrid Plug-in 4WD 6AT Luxury descarca specificatii
Premium
Noul Hyundai Tucson, 1.6T-GDi 180CP M-Hybrid 4WD 7DCT Premium descarca specificatii
Noul Hyundai Tucson, 1.6T-GDi 230CP Hybrid 4WD 6AT Premium descarca specificatii
Noul Hyundai Tucson, 1.6T-GDi 265CP Hybrid Plug-in 4WD 6AT Premium descarca specificatii
Manualul proprietarului
Noul Hyundai TUCSON descarca manualul
Broșura
Noul Hyundai Tucson descarca brosura
TOP