PROGRAMARE SERVICE

De ce să alegi HYUNDAI?

Sisteme performante de siguranța

Modelele Hyundai sunt echipate cu sisteme de asistenta la coliziune frontala, avertizare a conducatorului auto, asistenta la mentinerea si parasirea benzii de rulare si tehnologii de asistenta pentru faza lunga.

Tehnologie și inovație

Functiile, sisteme avansate si tehnologia de care dispune Hyundai ofera fiecarui model avantajul de a fi un adevarat promotor al inovatiei, tot timpul conectat la noile tendinte si adaptat celor mai pretentioase cerinte ale conducatorilor auto.

Raport excelent calitate-preț

Oricare model ai alege, te bucuri de satisfactia unei alegeri inspirate.
Toate autoturismele Hyundai demonstreaza calitatea fara egal si exprima excelenta auto desavarsita, totul la preturi accesibile.

TEST DRIVE

Convinge-te ca alegerile tale sunt cele mai bune!
Alege-ti Hyundai-ul preferat si pregateste-te sa iei parte la cea mai tare cursa alaturi de viitoarea ta masina. Solicita un test drive, iar specialistii DAB Auto Serv iti vor sta la dispozitie pentru a-ti raspunde tuturor intrebarilor.

Servicii Flote

DAB Auto Serv Hyundai pune la dispozitie solutii personalizate potrivite necesitatilor dumneavoastra. Masinile noastre sunt construite pentru a reduce consumul si costurile, cu specificatii si dotari de siguranta standard peste nivelul concurentei.

Departamentul Vanzari Flote din cadrul DAB Auto Serv  Hyundai  isi dedica activitatea companiilor si organismelor care dispun de sau sunt in proces de organizare a propriilor structuri de parcuri auto la nivel national.

Asistență 24 din 24

Suntem intotdeauna pregatiti sa-ti oferim rapid cele mai bune solutii de refacere a mobilitatii. Raspundem solicitarilor 24 de ore din 24, 7 zile din 7 in cazul in care te confrunti cu lipsa curent sau baterie insuficient de puternica, defectiuni ce tin de mecanica sau electrica, alimentare incorecta sau alte probleme care iti pun in dificultate mobilitatea.

Serviciul Hyundai Asistenta este oferit in mod gratuit posesorilor si este valabil pana la finalizarea perioadei de garantie internationala, respectiv 60 de luni de la data primirii autoturismului, in functie de modelul achizitionat.

PIESE ORIGINALE


Ce sunt piesele originale Hyundai?
Piesele originale sunt proiectate si testate pentru a asigura performantele, rezistenta si siguranta optima a autovehiculului dumneavoastra marca Hyundai.

ACCESORII


La DAB Auto Serv gasesti accesorii originale (de interior, exterior si utilitare) proiectate si dezvoltate in concordanta cu normele de productie. Service-ul nostru te asteapta cu o gama extinsa de produse disponibile pentru modelele Hyundai.

MENTENANȚA


La DAB Auto Serv beneficiezi de revizii si evaluari amanuntite pentru toate modelele Hyundai. Serviciile de mentenanta sunt realizate la cele mai inalte standarde de performanta pentru ca Hyundai-ul tau sa fie in cea mai buna forma.

TOP