Gata pentru orice aventură

Hai sa vezi noile modele Hyundai!

Modele disponibile

De ce să alegi Hyundai?

 

Sisteme performante de siguranta

Modelele Hyundai sunt echipate cu sisteme de asistenta la coliziune frontala, avertizare a conducatorului auto, asistenta la mentinerea si parasirea benzii de rulare si tehnologii de asistenta pentru faza lunga.

Tehnologie si inovatie

Functiile, sisteme avansate si tehnologia de care dispune Hyundai ofera fiecarui model avantajul de a fi un adevarat promotor al inovatiei, tot timpul conectat la noile tendinte si adaptat celor mai pretentioase cerinte ale conducatorilor auto.

Raport excelent calitate-pret

Oricare model ai alege, te bucuri de satisfactia unei alegeri inspirate.
Toate autoturismele Hyundai demonstreaza calitatea fara egal si exprima excelenta auto desavarsita, totul la preturi accesibile.

Test drive

Convinge-te ca alegerile tale sunt cele mai bune!
Alege-ti Hyundai-ul preferat si pregateste-te sa iei parte la cea mai tare cursa alaturi de viitoarea ta masina. Solicita un test drive, iar specialistii DAB Auto Serv iti vor sta la dispozitie pentru a-ti raspunde tuturor intrebarilor.

PROGRAMEAZĂ UN TEST DRIVE

Garantii


Pachetul "5 Ani Garantie Fara Limita de Kilometri" demonstreaza promisiunea noastra de a oferi calitate si servicii premium de asistenta. Serviciul include 5 ani Garantie internationala, 5 Ani Garantie fara limita de kilometri, 5 ani Asistenta rutiera, 5 ani Verificari tehnice gratuite si 12 ani Garantie antiperforare.

Accesorii


La DAB Auto Serv gasesti accesorii originale (de interior, exterior si utilitare) proiectate si dezvoltate in concordanta cu normele de productie. Service-ul nostru te asteapta cu o gama extinsa de produse disponibile pentru modelele Hyundai.

Mentenanta


In service-ul DAB Auto Serv beneficiezi de revizii si evaluari amanuntite pentru toate modelele Hyundai. Serviciile de mentenanta sunt realizate la cele mai inalte standarde de performanta pentru ca Hyundai-ul tau sa fie in cea mai buna forma.

Asistență 24 din 24

Suntem intotdeauna pregatiti sa-ti oferim rapid cele mai bune solutii de refacere a mobilitatii. Raspundem solicitarilor 24 de ore din 24, 7 zile din 7 in cazul in care te confrunti cu lipsa curent sau baterie insuficient de puternica, defectiuni ce tin de mecanica sau electrica, alimentare incorecta sau alte probleme care iti pun in dificultate mobilitatea.

Serviciul Hyundai Asistenta este oferit in mod gratuit posesorilor si este valbil pana la finalizarea perioadei de garantie internationala, respectiv 60 de luni de la data primirii autoturismului, in functie de modelul achizitionat.

TOP