Servicii complete
pentru mașina "TA"

La DAB Auto Serv orice problemă are o soluție!

Lasa-ti autoturismul pe mainile specialistilor!
Acestia iti vor veni in ajutor cu solutii optime pentru ca tu sa uiti de grijile pe care le ai cu masina. Oricare ar fi problema, nu ezita sa ne contactezi! Reprezentantii DAB Auto Serv iti vor sta la dispozitie cu o suita completa de servicii premium care sa-ti ofere siguranta, linistea si placerea de a conduce.

Service autorizat de producător

Orice problema ar avea autoturismul tau, DAB Auto Serv iti ofera ateliere dotate cu echipament tehnic de ultima generatie care respecta standardele producatorului: rampe moderne, cabine de vopsit bine intretinute, masini performante de slefuit si polisat, aparate profesionale de sudura, echipament pentru rectificat discuri de frana, fotospectometru.

In cadrul celor patru departamente (mecanica, electrica, tinichigerie si vopsitorie) va asteapta tehnicieni instruiti si calificati, care sunt dornici sa va stea la dispozitie cu instrumente si echipamente specializate, solutii eficiente, dar si cu ultimele informatii din domeniu.

Service Rapid

Atunci cand vine vorba de reparatii minore precum: schimburi de ulei, de anvelope sau sisteme de iluminare, iti oferim solutii extrem de rapide, realizate cu ajutorul echipamentelor de utltima generatie, dar si cu cea mai mare grija a echipei noastre de profesionisti. Contacteaza-ne si programeaza o vizita in service!

CONTACTEAZA-NE

Garanție producător

In atelierele DAB Auto Serv toata gama de reparatii sunt acoperite de garantia oferita de producator. Totodata, remedierile care tin de garantie sunt optimizate rapid, imediat dupa ce a fost realizata constatarea tehnica, nefiind nevoie de o rechemare in service.

In plus, in calitate de reparator autorizat, service-ul nostru are prioritate de acces pentru toate documentatiile tehnice, dar si intaietate in aprovizionarea cu piese originale de schimb, dispozitive tehnice speciale si deschidere la tehnologia utilizata de producator, totul pentru a-ti asigura livrarea unor lucrari exceptionale.

Piese și accesorii de origine

La DAB Auto Serv toate piesele si accesoriile furnizate indeplinesc cerintele specifice ale constructorului autoturismului. Astfel, beneficiezi de calitatea si garantia acestuia, dar in acelasi timp te bucuri si de siguranta sporita.

Senzori, proiectoare, filtre, garnituri, suspensii, tije, sisteme de iluminare, seturi covorase, jante, leduri, la DAB Auto Serv le gasesti pe toate.

SOLICITA DETALII

Hotel anvelope

Daca nu ai suficient spatiu pentru depozitarea anvelopelor, ne ocupam noi de asta!
La DAB Auto Serv, anvelopele de vara sunt pastrate in cele mai bune conditii (climatizare si siguranta) in decursul anotimpului rece, iar anvelopele de iarna sunt depozitate cu grija in perioada sezonului estival.

Spatiul in care sunt depozitate urmeaza indicatiile generale de stocare specificate de producatorii de anvelope, astfel ca, nu trebuie sa-ti faci griji in ceea ce priveste degradarea acestora. In plus, poti depozita la noi atat sezonier, cat si anual.

VERIFICA DISPONIBILITATEA

Tractari auto

Suntem alaturi de tine atunci cand ai ramas cu masina blocat in trafic sau esti in situatia in care nu poti porni la drum, ori ai fost implicat intr-un accident rutier! DAB Auto Serv e inotdeauna pregatit sa intervina prompt prin serviciul de tractari auto, valabil in toata tara si disponibil 24/24.

CONTACTEAZA-NE

Stație ITP

In service-ul DAB Auto Serv sunt efectuate atat inspectiile tehnice periodice obligatorii, cat si verificarile tehnice finale ale autoturismelor care au beneficiat de reparatii recente. Statia ITP este autorizata R.A.R si asigura inspectia autoturismelor in cele mai bune conditii

PROGRAMEAZA-TE ACUM

Carduri de fidelitate

Vino in service si bucura-te de beneficiile oferite. Ai oportunitatea de a fi rasplatit cu unul dintre cardurile Happy (50% reducere la manopera), Golden (50% reducere la manopera si 20% reducere la piesele de schimb) sau 5 ani garantie oferita de producator pentru modelele noi Hyundai.

CONTACTEAZA-NE

Evaluare auto

Vrei sa primesti estimari corecte privind valoarea reala a autoturismului tau?
Vino in service si discuta cu specialistii DAB Auto Serv. Acestia vor analiza atent masina in functie de marca, model, an de fabricatie, motor si numar de km. In final, iti vor oferi costurile corecte privind intreaga valoare a autoturismului.

Finantare auto

Vrei sa-ti iei o masina noua sau rulata cu credit sau in leasing (operational sau financiar)?
Consilierii DAB Auto Serv iti vor intermedia relatia cu cei mai buni finantatori, astfel ca tu sa-ti poti alege masina preferata mult mai usor.

Buy back / Trade in

DAB Auto Serv va pune la dispozitie programe avantajoase atunci cand vine vorba de vechiul autoturism. Fie vii cu masina ta rulata, noi o evaluam si in functie de aceasta, iti primesti banii rapid, fie optezi pentru calcularea diferentei in achizitia unui autoturism nou sau un alt autoturism rulat, dar cu garantie.

TOP