Servicii Vanzari
Flote

Servicii Flote

PREZENTARE


DAB Auto Serv Hyundai pune la dispozitie solutii personalizate potrivite necesitatilor dumneavoastra. Masinile noastre sunt construite pentru a reduce consumul si costurile, cu specificatii si dotari de siguranta standard peste nivelul concurentei.

Departamentul Vanzari Flote din cadrul DAB Auto Serv  Hyundai  isi dedica activitatea companiilor si organismelor care dispun de sau sunt in proces de organizare a propriilor structuri de parcuri auto la nivel national.

Asigurand servicii si produse de calitate adaptate necesitatilor clientului persoana juridica, consultanta avizata privind sistemul de finantare si mentenanta auto, personalul specializat faciliteaza accesul la oferta optima privind achizitiile si intretinerea de flote.

Serviciile oferite de DAB Auto Serv sunt unele dintre cele mai extinse din piata si includ: personal dedicat pentru consultanta, discounturi si preturi speciale de achizitie, conditii preferentiale de finantare. In plus, un contract de servicii post-vanzare este disponibil si implica factura centralizata, preturi speciale pentru manopera si piese, garantarea unor costuri de mentenanta pana la 120.000 km sau 4 ani, masini de inlocuire si prioritate in service.

5 ANI GARANTIE FARA LIMITA DE KILOMETRI


5 ani garantie fara limita de kilometri – oferita de producator

Increderea deplina in produsele noastre este sustinuta de pachetul unic de 5 ani garantie oferita de producator, disponibil pentru toate modelele noi Hyundai (cu exceptia celor destinate activitatilor de taxi si rent a car). Acest pachet ofera:

5 ani "Garantie internationala"

  • acordata de producator (Hyundai Motor Company) fara limita de kilometri
  • transferabila in toata aceasta perioada de la un utilizator la altul

5 ani "Asistenta rutiera" 

  • apel catre call centerul "Europe Asistance"
  • tractarea pana la cel mai apropiat dealer agreat Hyundai pe teritoriul Romaniei si tarile din Europa 

5 ani "Verificari tehnice gratuite"*

  • o verificare vizuala de doua ori pe an
  • verificari de functionare, stare curenta sau eventuale neetanseitati

* Aceste verificari sunt independente de intretinerea periodica.

ECHIPA SI CONTACTE

DAB Auto Serv dispune de o echipa dedicata de specialisti flote, care intelege necesitatile managerilor de parc auto si este dispusa sa vina in ajutorul solicitantului.

Ramona Ionescu - Coordonator Vanzare Flote - ramona.ionescu@dabauto.ro - 0784.332.019

Adrian Ristoiu - Consultant Vanzare Flote - adrian.ristoiu@dabauto.ro - 0785.200.287

Cristian Mircea - Consultant Vanzare Flote - alexandru.mircea@dabauto.ro - 0757.038.818

PARTENERI FINANTARE


TOP