Servicii Complete

La DAB Auto Serv orice problemă are o soluție!

Lasa-ti autoturismul pe mainile specialistilor!
Acestia iti vor veni in ajutor cu solutii optime pentru ca tu sa uiti de grijile pe care le ai cu masina. Oricare ar fi problema, nu ezita sa ne contactezi! Reprezentantii DAB Auto Serv iti vor sta la dispozitie cu o suita completa de servicii premium care sa-ti ofere siguranta, linistea si placerea de a conduce.

Service

Orice problema ar avea autoturismul tau, DAB Auto Serv iti ofera ateliere dotate cu echipament tehnic de ultima generatie care respecta standardele producatorului: rampe moderne, cabine de vopsit bine intretinute, masini performante de slefuit si polisat, aparate profesionale de sudura, echipament pentru rectificat discuri de frana, fotospectometru.

In cadrul celor patru departamente (mecanica, electrica, tinichigerie si vopsitorie) va asteapta tehnicieni instruiti si calificati, care sunt dornici sa va stea la dispozitie cu instrumente si echipamente specializate, solutii eficiente, dar si cu ultimele informatii din domeniu.

CONSULTA UN SPECIALIST

Garanție producător

In atelierele DAB Auto Serv toata gama de reparatii sunt acoperite de garantia oferita de producator. Totodata, remedierile care tin de garantie sunt optimizate rapid, imediat dupa ce a fost realizata constatarea tehnica, nefiind nevoie de o rechemare in service.

In plus, in calitate de reparator autorizat, service-ul nostru are prioritate de acces pentru toate documentatiile tehnice, dar si intaietate in aprovizionarea cu piese originale de schimb, dispozitive tehnice speciale si deschidere la tehnologia utilizata de producator, totul pentru a-ti asigura livrarea unor lucrari exceptionale.

CERE DETALII

Hotel anvelope

Daca nu ai suficient spatiu pentru depozitarea anvelopelor, ne ocupam noi de asta!
La DAB Auto Serv, anvelopele de vara sunt pastrate in cele mai bune conditii (climatizare si siguranta) in decursul anotimpului rece, iar anvelopele de iarna sunt depozitate cu grija in perioada sezonului estival.

Spatiul in care sunt depozitate urmeaza indicatiile generale de stocare specificate de producatorii de anvelope, astfel ca, nu trebuie sa-ti faci griji in ceea ce priveste degradarea acestora. In plus, poti depozita la noi atat sezonier, cat si anual.

VERIFICA DISPONIBILITATEA

Piese și accesorii de origine

La DAB Auto Serv toate piesele si accesoriile furnizate indeplinesc cerintele specifice ale constructorului autoturismului. Astfel, beneficiezi de calitatea si garantia acestuia, dar in acelasi timp te bucuri si de siguranta sporita.

Senzori, proiectoare, filtre, garnituri, suspensii, tije, sisteme de iluminare, seturi covorase, jante, leduri, la DAB Auto Serv le gasesti pe toate.

CONSULTA UN SPECIALIST

Servicii complete flote

O intreaga echipa de specialisti in administrarea flotelor auto este pregatita sa ofere cele mai bune sfaturi companiilor care dispun sau sunt in proces de organizare a propriilor structuri de parcuri auto. Printre serviciile noastre se numara: ofertarea autoturismelor, recomandarea celor mai bune produse financiare, consultanta privind demararea procesului de finantare si completarea dosarului, livrarea autoturismelor si acordarea sprijinului privind mentenanta si daunele.

CONSULTA UN SPECIALIST IN FLOTE

Carduri de fidelitate

Vino in service si bucura-te de beneficiile oferite. Ai oportunitatea de a fi rasplatit cu unul dintre cardurile Happy ( 50% reducere la manopera ), Golden ( 50% reducere la manopera si 20% reducere la piesele de schimb ) sau 5 ani garantie oferita de producator pentru modelele noi Hyundai.

Tractari auto

Suntem alaturi de tine atunci cand ai ramas cu masina blocat in trafic sau esti in situatia in care nu poti porni la drum, ori ai fost implicat intr-un accident rutier! DAB Auto Serv e inotdeauna pregatit sa intervina prompt prin serviciul de tractari auto, valabil in toata tara si disponibil 24/24.

Service rapid

Atunci cand vine vorba de reparatii minore precum: schimburi de ulei, de anvelope sau sisteme de iluminare, iti oferim solutii extrem de rapide, realizate cu ajutorul echipamentelor de utltima generatie, dar si cu cea mai mare grija a echipei noastre de profesionisti. Contacteaza-ne si programeaza o vizita in service!

Evaluare auto

Vrei sa primesti estimari corecte privind valoarea reala a autoturismului tau?
Vino in service si discuta cu specialistii DAB Auto Serv. Acestia vor analiza atent masina in functie de marca, model, an de fabricatie, motor si numar de km. In final, iti vor oferi costurile corecte privind intreaga valoare a autoturismului.

Buy back / Trade in

DAB Auto Serv va pune la dispozitie programe avantajoase atunci cand vine vorba de vechiul autoturism. Fie vii cu masina ta rulata, noi o evaluam si in functie de aceasta, iti primesti banii rapid, fie optezi pentru calcularea diferentei in achizitia unui autoturism nou sau un alt autoturism rulat, dar cu garantie.

Finanțare auto

Vrei sa-ti iei o masina noua sau rulata cu credit sau in leasing (operational sau financiar)?
Consilierii DAB Auto Serv iti vor intermedia relatia cu cei mai buni finantatori, astfel ca tu sa-ti poti alege masina preferata mult mai usor.

Constatare Daune


Evenimentele neplacute se rezolva rapid atunci cand apelezi la cei din echipa DAB Auto Serv. Service-ul nostru va pune la dispozitie servicii complete de programare, constatare si reparatii daune cu decontare directa. DAB Auto Serv iti ofera Autoturism la Schimb pe toata perioada reparatiilor si garantia unei lucrari de calitate.

CERE DETALII

ITP


In service-ul DAB Auto Serv sunt efectuate atat inspectiile tehnice periodice obligatorii, cat si verificarile tehnice finale ale autoturismelor care au beneficiat de reparatii recente. Statia ITP este autorizata R.A.R si asigura inspectia autoturismelor in cele mai bune conditii

CONSULTA UN SPECIALIST

Asigurări


Asigurari auto ( RCA, RCA simplu, Casco ), Asigurari pentru casa ta, Asigurari pentru tine ( medicale de calatorie, malpraxis), orice asigurare aveti nevoie noi va stam la dispozitie cu o echipa profesionista si eficienta. Contactati-ne mai jos pentru mai multe detalii:

CERE DETALII

TOP