Tesla Approved Body Shop

DAB Auto Serv este singurul "Reparator Caroserie Aprobat Tesla" din România și Europa de Est. Suntem situați în zona de sud-est a Bucureștiului, într-o zonă ușor accesibilă, pe strada Cornu Luncii nr. 2-4, Sector 3.

Cu ajutorul celor doi tehnicieni certificați Tesla, autoturismul dvs este pe mâini bune, orice problemă întâmpinați noi o rezolvăm!

Parcare Dedicată Clienți Tesla

Vă punem la dispoziție o parcare dedicată, pazită și supravegheată video 24/24h, situată în incinta DAB Auto Serv, aproape de accesul în atelier.

Autoturismul dvs Tesla este în siguranță la noi!

Recepție Clienți Tesla

Zona de recepție clienți este ușor accesibilă din parcarea dedicată clienților Tesla. Colegii noștri de la recepție vă stau la dispoziție și vă pot îndruma în rezolvarea oricăror probleme întâmpinate cu autoturismul dvs Tesla.

Zonă Așteptare Clienți Tesla

În vecinătatea recepției clienți se află zona de așteptare unde într-o atmosferă placută vă puteți urmări pe monitor autoturismul dvs Tesla în timp ce este reparat.

Atelier Reparații Caroserie Aprobat Tesla

Atelierul este complet utilat cu scule și echipamente de ultimă generație aprobate Tesla. Tot personalul implicat este certificat Tesla pentru reparații la cele mai înalte standarde.

Autoturismele premium americane pot fi reparate numai de către parteneri autorizați. Dacă se fac intervenții neautorizate în tehnica Tesla, acest lucru ar putea duce la o inregistrare in sistem si pierderea garantiei. În schimb, noi, ca partener Tesla aprobat, garantam pentru lucrări de înaltă calitate care îndeplinesc cele mai înalte standarde.

TOP