SERVICII

DAB Auto Serv - Reparator Caroserie Aprobat TESLA

Lasa-ti autoturismul pe mainile specialistilor! Acestia iti vor veni in ajutor cu solutii optime pentru ca tu sa uiti de grijile pe care le ai cu masina. Oricare ar fi problema, nu ezita sa ne contactezi! Reprezentantii DAB Auto Serv iti vor sta la dispozitie cu o suita completa de servicii premium care sa-ti ofere siguranta, linistea si placerea de a conduce.

Service Autorizat de Producător

Orice problema ar avea autoturismul tau, DAB Auto Serv iti ofera ateliere dotate cu echipament tehnic de ultima generatie care respecta standardele producatorului: rampe moderne, cabine de vopsit bine intretinute, masini performante de slefuit si polisat, aparate profesionale de sudura, echipament pentru rectificat discuri de frana, fotospectometru.

In cadrul celor patru departamente (mecanica, electrica, tinichigerie si vopsitorie) va asteapta tehnicieni instruiti si calificati, care sunt dornici sa va stea la dispozitie cu instrumente si echipamente specializate, solutii eficiente, dar si cu ultimele informatii din domeniu.

Service Rapid

Atunci cand vine vorba de reparatii minore iti oferim solutii extrem de rapide, realizate cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie, dar si cu cea mai mare grija a echipei noastre de profesionisti. Contacteaza-ne si programeaza o vizita in service!

CONTACTEAZA-NE

Garantie producător

In atelierele DAB Auto Serv toata gama de reparatii sunt acoperite de garantia oferita de producator. Totodata, remedierile care tin de garantie sunt optimizate rapid, imediat dupa ce a fost realizata constatarea tehnica, nefiind nevoie de o rechemare in service.

In plus, in calitate de reparator autorizat, service-ul nostru are prioritate de acces pentru toate documentatiile tehnice, dar si intaietate in aprovizionarea cu piese originale de schimb, dispozitive tehnice speciale si deschidere la tehnologia utilizata de producator, totul pentru a-ti asigura livrarea unor lucrari exceptionale.

Piese & accesorii de origine

La DAB Auto Serv toate piesele si accesoriile furnizate indeplinesc cerintele specifice ale constructorului autoturismului. Astfel, beneficiezi de calitatea si garantia acestuia, dar in acelasi timp te bucuri si de siguranta sporita.

SOLICITA DETALII

Hotel Anvelope

Daca nu ai suficient spatiu pentru depozitarea anvelopelor, ne ocupam noi de asta!
La DAB Auto Serv, anvelopele de vara sunt pastrate in cele mai bune conditii (climatizare si siguranta) in decursul anotimpului rece, iar anvelopele de iarna sunt depozitate cu grija in perioada sezonului estival.

Spatiul in care sunt depozitate urmeaza indicatiile generale de stocare specificate de producatorii de anvelope, astfel ca, nu trebuie sa-ti faci griji in ceea ce priveste degradarea acestora. In plus, poti depozita la noi atat sezonier, cat si anual.

VERIFICA DISPONIBILITATEA

Tractari Auto

Suntem alaturi de tine atunci cand ai ramas cu masina blocat in trafic sau esti in situatia in care nu poti porni la drum, ori ai fost implicat intr-un accident rutier! DAB Auto Serv este intotdeauna pregatit sa intervina prompt prin serviciul de tractari auto, valabil in toata tara si disponibil 24/24.

CONTACTEAZA-NE

Stație ITP

In service-ul DAB Auto Serv sunt efectuate atat inspectiile tehnice periodice obligatorii, cat si verificarile tehnice finale ale autoturismelor care au beneficiat de reparatii recente. Statia ITP este autorizata R.A.R si asigura inspectia autoturismelor in cele mai bune conditii.

PROGRAMEAZA-TE ACUM

Carduri de Fidelitate

Vino in service si bucura-te de beneficiile oferite. Ai oportunitatea de a fi rasplatit cu unul dintre cardurile noastre de fidelitate. Contacteaza pentru detalii un consultant de service caroserie.

CONTACTEAZA-NE

TOP