NIVELUL 1.
PE LOCURI, FII GATA, START.

Abarth 595 este modelul de initiere pentru cei care vor sa intre in lumea Abarth. Motor 1.4 Turbo T-Jet cu 145 CP, Torque Transfer Control, Mod Sport standard, finisaje din crom satinat. E timpul sa te distrezi. Cu adevarat.

Raport greutate-putere de 7,1 kg/CP

Acceleratie: 0-100 km/h in 7,8 secunde

Putere maxima 145 CP

145 CP

MOTOR 1.4 TURBO T-JET CU 145 CP

Motorul 1.4 Turbo T-Jet cu 4 cilindri in linie ofera 145 CP si un cuplu maxim de 206 Nm la 3000 rpm. 595 poate atinge 210 km/h si accelereaza de la 0 la 100 km/h in 7,8 s. Nu e suficient pentru tine? Relaxeaza-te, acesta e doar inceputul.

Un nou design sportiv

CREAT PENTRU PERFORMANTA

Partea din fata redesenata dispune de o priza de aer marita pentru o mai buna ventilare a compartimentului motor. Capacitate de racire marita cu 18%. Performantele motorului cresc, chiar si in cazul modificarilor extreme pentru competitii motorsport. Noul difuzor spate poate fi acum personalizat in trei culori noi – alb, rosu si negru.

Interioare noi

CONDU-L SI CONVINGE-TE SINGUR

Volanul din piele, bordul in culoarea caroseriei cu insertii din crom satinat si scaunele sport Abarth confectionate cu grija pentru detalii tipica Scorpionului sunt elemente ce accentueaza sportivitatea modelului tau Abarth.

Sistem de franare sport

FORTA MAXIMA DE FRANARE

Sistemul de franare sport oferit de Abarth asigura siguranta maxima si permite obtinerea celor mai bune performante gratie noilor discuri ventilate fata (284mm x 22) si spate (240mm x 11)

Interior axat pe sportivitate

ELEMENTE INTERIOARE IMBRACATE IN PIELE

Volan sport nou cu partea inferioara tesita, inspirat din motorsport. Personalizeaza-ti stilul de condus cu ajutorul butonului Sport – acesta creste cuplul disponibil, modifica setarile directiei si calibrarea pedalei de acceleratie. In plus, instrumentarul de bord isi modifica aspectul.

Uconnect™

MAI SPECIAL CA NICIODATA

Noul sistem de infotainment Uconnect™ cu ecran tactil de 5 inch, comanda vocala, functii audio, Bluetooth si comenzi integrate in volan iti permite sa asculti muzica preferata direct de pe smartphone. Mai mult, serviciile Uconnect™ Live transforma noul Abarth 595 intr-un hub social prin aplicatii precum Facebook si Twitter disponibile direct in sistemul de infotainment.

Evacuare dubla Abarth

DIN OTEL CROMAT

Simte euforia pura oferita de sunetul unui motor Abarth amplificat de sistemul de evacuare Abarth. Apasa acceleratia la podea si elibereaza ragetul puternic si intens, tipic modelelor Abarth.

Aerodinamica evoluata

DESIGN SPORTIV NOU

Fiecare detaliu a fost creat cu un singur scop – performanta. Noile prize de aer laterale din spoilerul fata amplifica fluxul de aer si il redirectioneaza catre motor si intercooler. Spoilerul spate, pragurile laterale, eleronul si difuzorul spate genereaza forta de apasare necesara pentru a lipi noul 595 de asfalt.

Stil inconfundabil

GRIJA PENTRU DETALII

Detaliile fac diferenta, iar suma acestor detalii – ca de exemplu, insertiile din crom satinat si cele 10 culori de caroserie (pastel, metalic si tri-strat) – fac din noul 595 un model unic.

DEZLANTUIE PERFORMANTA

Bucura-te de libertatea fiecarui drum. Coboara plafonul, cupleaza treapta intai si distractia poate sa inceapa. Cu noul 595c cu plafon rabatabil electric te bucuri de performante in aer liber.