LIBERTATE IN FORMA CONCENTRATA

Condu spre viitor cu primul SUV Jeep complet electric. Confruntă provocările contemporane cu capabilități unice, fără emisii de CO2 și cu cele mai recente tehnologii, fără a renunța la stilul Jeep®.

ENTRY

Noul Jeep® Avenger ENTRY își face debutul în lumea electrificării cu o combinație unică de tehnologie, spațiu și capacitate

Climatizare automata.

Interfata digitala 100%.

Faruri LED.

Selec-Terrain & Hill Descent Control.

MID

MID oferă alegerea potrivită celor care caută stil fără compromisuri alături de tehnologie și conectivitate.

Climatizare automata.

Interfata digitala 100%.

Faruri LED.

Jante de 16 inchi din aliaj.

HIGH

Noul Jeep® Avenger HIGH îți oferă mai multă tehnologie, mai mult stil și mai mult confort. Vine cu detalii realizate în stil exclusivist, o interfață complet digitală și multe altele.

Cruise Control adaptiv.

Interfata digitala 100%.

Faruri full LED și jante aliaj 17″.

Hayon electric cu funcție ”mâini libere”.

TOP

Noul Jeep® Avenger TOP reprezintă vârful de gamă. Echipat cu un set complet de sisteme ADAS, cea mai recentă generație a sistemului de infotainment și accente de stil exclusive.

Jante de 18″ în două tonuri de culoare.

Interfata digitala 100%.

Hayon electric cu funcție „mâini libere”.

Senzori de parcare 360° cu camera spate.

TE VA UIMI

Aventura înseamnă să treci granițele, să explorezi și să te regăsești într-o lume cu totul nouă. Jantele distinctive de 18 inchi din aliaj se potrivesc perfect cu formele musculoase ale celui mai compact Jeep® electric, protejate de aripile embosate și elementele de protecție 360° ale caroseriei.
Estetica îndrăzneață reflectă personalitatea iconică Jeep®:
grila cu șapte elemente, plafonul negru contrastant care îi întărește presența și farurile full-LED și stopurile LED din spate fac Avenger-ul să fie ușor de recunoscut încă de la prima vedere.

CE VEI SIMTI

Interiorul modern și digital al Jeep® Avenger se potrivește cu libertatea experienței la volanși funcționalitatea sa extraordinară cu o experiență perfect conectată. Nu-ți vine să crezi câte obiecte încap
noul tău SUV: spațiile de stocare pot primi tot conținutul unui bagaj de mână. Tot ceea ce era în el, cum ar fi smartphone-ul tău, cheile de la casă, sticla de apă, trusa de machiaj și ochelarii de soare își găsesc un loc imediat ce te urci în mașină. Pentru viața de zi cu zi sau excursii de weekend, există un spațiu inteligent și organizat pentru orice.
Fiecare călătorie devine o aventură care trebuie experimentată. Pornești la drum în confort deplin datorită scaunelor calde și confortabile tapițate în schema exclusivă de culori galben și negru, accentele galbene ale tabloului de bord și luminile ambientale multicolore, care îți transpun emoțiile în culori.

DIMENSIUNI

Tot spațiul de care aI nevoie pentru o experiență Jeep® pură în formă compactă. Amplifică-ți ambițiile.

CE VEI EXPERIMENTA

MOTOR ELECTRIC
O experiență convingătoare lipsită de stres. Primul Jeep® 100% electric combină performanța și entuziasmul condusului într-un Jeep® cu puterea completă electrică. Conduceți cu ușurință: 3 minute de încărcare sunt suficiente pentru a garanta 30 km de autonomie cu încărcare rapidă de 100 kW DC – poți reîncărca necesarul mediu zilnic într-o pauza de cafea. Ai libertatea de a alege cea mai bună soluție de încărcare pentru tine: cu Avenger vei primi un set complet de soluții de încărcare. Când te-ai săturat de treburile zilnice, ieși din oraș și experimentează libertatea fără emisii poluante conducând noul tău SUV.

Pana la

404 KM AUTONOMIE ÎN REGIM MIXT

550 km în regim urban * autonomie electrică estimată WLTP

Incarcare rapida

24 MIN
 

20-80% la o stație de încărcare rapidă DC de 100 kW / h

Putere

156 CP
 

Putere electrică
 

Compatibil

100 KW
 

Încărcare rapidă DC
 

Capacitate 100% Jeep®

Ce obstacole vei depăși

Când căutăm un vehicul, nu îl alegem doar pe cel care ne place, ci și pe cel care ni se aseamănă. Noul Jeep® Avenger se remarcă prin determinarea și spiritul de aventură în dimensiune compactă. Tehnologia Selec-Terrain® și Hill Descent Control îți permite să te adaptezi la orice condiții meteorologice pe care le vei întâlni pe drum – ploaie, zăpadă, podea alunecoasă, noul Jeep® Avenger și garda la sol generoasă îți permit să faci față chiar și condițiilor extreme.

Tehnologie și siguranță

Ce îti vei imagina

Noul Jeep® Avenger îți va face călătoriile mai ușoare și va duce experiența de conducere la un nivel superior. Cu sistemele sale combinate de asistență avansată a șoferului, te va ajuta să menți distanța față de vehiculul din față, păstrând în același timp centrul benzii prin acțiune activă asupra volanului.
La bordul noului Jeep® Avenger, poți conta pe două ecrane digitale de 10,25 inchi: un cluster 100% digital și sistem de infotainment Uconnect™. Și mai mult, poți conecta și reîncărca cu ușurință smartphone-ul cu suportul de încărcare wireless.

*electric version only < ONLY IT & ES

SERVICII UCONNECT™ 

Bucura-te de libertate. Aplicația Jeep® îți face viața mai ușoară: poți comunica de la distanță cu mașina ta direct de pe smartphone.

MY ASSISTANT

Un mare partener de aventură.
Poți contacta centrul de apel 24/7 pentru asistență rutieră sau poți contacta serviciul de asistență pentru clienți direct din aplicația Jeep®. Sistemul furnizează automat poziția vehiculului și numărul VIN centrului de apel, atunci când nu puteți face acest lucru singur.

MY REMOTE

Tu și Jeep®-ul tău, mereu conectați.
Datorită aplicației Jeep®, ai la dispoziție multe servicii utile, cum ar fi încuierea/deblocarea ușilor vehiculului de la distanță, aprinderea farurilor pentru a vă găsi cu ușurință cheile pe timp de noapte. De asemenea, este posibilă interacțiunea cu mașina ta datorită asistentului, poți trimite indicații de orientare, poți obține informații despre mașină de acasă și poți seta alerte de conducere pentru limitele de viteză sau intervalele de timp.

MY CAR

Tot ce trebuie să știi despreJeep®-ul tău.
My Car te ține la curent cu starea vehiculului și oferă informații în timp real, cum ar fi nivelul combustibilului și al bateriei, presiunea în anvelope sau kilometrii parcurși. Nu este nevoie să ții minte data întreținerii programate, My Car te informează în prealabil și te ajută să faci o programare în service.

MY NAVIGATION

Pentru o mare aventură ai nevoie de un ghid grozav.
Datorită Dynamic Range Mapping, poți monitoriza distanța pe care o parcurgi calculând consumul, caracteristicile rutei și traficul în timp real. Relaxează-te și bucură-te de călătorie datorită My Navigation, care te avertizează în caz de viteză excesivă și te informează despre vremea de pe traseu.

CE VEI CREEA

Noul Jeep® Avenger este o concentrare de stil, tehnologie și libertate emblematică Jeep®. În plus, este foarte personalizabil. Datorită gamei de accesorii autentice Jeep® de la Mopar®, este mult mai ușor să oferi vehiculului tău o notă personală – precum și să asiguri tot ce ai nevoie pentru următoarele aventuri. Este timpul să începi să te bucuri de călătoria ta. Lăsați Jeep® și Mopar® să vă conducă.

GRAFICA GRILĂ FRONTALĂ

Grila frontală emblematică a modelui Jeep® Avenger a devenit inconfundabilă. Adăugă o grafică X-camo captivantă și poți începe să întorci privirile pe stradă.

JANTE DE 18 inchi

Oferă-ți un Jeep® Avenger un aspect electric și jante de 18 inchi de culoare negru glossu, cu accente albastre elegante. Disponibil doar pentru cei mai noi membri ai gamei Jeep®, vei fi sigur că te vei remarca din mulțime

AUTOCOLANT EXTERIOR

Oferă modelului tău Jeep® Avenger o notă estetică personală cu combinații exclusive de autocolante pentru capotă, plafon și părțile laterale. Alegeți dintr-o gamă largă de posibilități, cum ar fi dungi negre dinamice pe plafon și capotă, dungi laterale elegante și modele unice X-camo. Este timpul să îți arăți pasiunea pentru Jeep pe deplin.

PROTECȚIE PENTRU PORTBAGAJ

Protejază partea din spate a vehiculului cu o protecție pentru portbagaj cu sigla Jeep®. Protecția modelată la comandă cu o suprafață antiderapantă se potrivește cu dimensiunea exactă a spațiului de încărcare al vehiculului. Are o buză înălțată care ajută la protejarea încărcăturii și a scurgerilor. Ușor de instalat și de îndepărtat pentru a face curățarea rapidă și facilă.

CELE MAI BUNE SOLUTII DE INCARCARE

Experimentează modul ușor și inteligent de a reîncărca noua mașina electrică atât acasă, cât și în deplasare.
eProWallbox este un dispozitiv de încărcare ușor de utilizat, flexibil și conectat, care funcționează până la 22 kW.
Și mai mult, datorită aplicației eSolutions Charging, ai acces la peste 300.000 de puncte de încărcare din toată Europa.

DISCLAIMER BEV: Consum de energie electrică Jeep® Avenger Full-Electric autonomie (kWh/100km): 15,9 – 15,3; Emisii de CO2 (g/km): 0. Valori de omologare de tip determinate pe baza ciclului combinat WLTP, actualizat la 6 decembrie 2022. Valorile indicate sunt cu titlu comparativ.

Important: valorile consumului real de energie electrică pot fi foarte diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori precum: opțiuni, frecvența reîncărcării electrice pe kilometri parcurși, temperatura ambiantă, stilul de condus, viteza, greutatea totală, utilizarea a anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipuri și condiții de anvelope, condiții de drum, condiții climatice exterioare etc.

Autonomie Jeep® Avenger Full-Electric Autonomie: 404 – 389 km. Valoarea omologării de tip determinată pe baza ciclului combinat WLTP, actualizat la 6 decembrie 2022. Valoarea indicată este în scop comparativ.

Important: autonomia reală poate fi diferită și poate varia în funcție de: opțiuni, condiții de utilizare a mașinii (stil de condus, viteză, greutate totală etc.), utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire etc.), tipuri de anvelope , condițiile drumului, condițiile climatice exterioare. Pentru informații suplimentare specifice și detaliate despre autonomia electrică a gamei Jeep® Avenger Full-Electric și diferiții factori care influențează această autonomie electrică, vă rugăm să consultați site-ul oficial Jeep®.