GRĂBEȘTE-TE SĂ ÎL CONDUCI

Fii primul care conduce cel mai așteptat SUV al anului. Descoperă ediția de lansare Opening Edition pentru Jeep® Compass, tot ceea ce avem mai bun de oferit în termen de design, tehnologie și performanțe în segmentul compact.

FRUMUSEȚE CONTEMPORANĂ

Tradiția și inovația își dau întâlnire în noul Jeep® Compass, reînnoind cea mai iconică trăsătură care transformă design-ul mărcii Jeep® într-o legendă. Urmărește-i profilul sculptat și aerodinamic, fii atent la toate detaliile, de la linia cromată care profilează luneta, până la grila cu 7 fante, și lasă-te cucerit de semnătura distinctivă a farurilor LED.

EXPERIMENTEAZĂ REALITATEA AUGMENTATĂ

Vrei să fii primul care îl conduce? Pentru început, poți fi primul care îl vede, grație tehnologiei 360°. Te așteaptă o experiență interactivă cu Lenovo Phab2 Pro și tehnologia realității augmentate. Rezervă-ți locul la unul dintre dealerii Jeep unde kit-ul Augmented Reality este disponibil.

FORMIDABILA CALE CĂTRE OFF-ROAD

Noul Jeep® Compass te scoate de pe drumurile convenționale și te invită să descoperi cum arată viața în off-road. Ia drumul călătoriei în Design, User Experience, Tehnologie și Performanță, alături de patru figuri iconice care au modificat paradigma și au inspirat o lume întreagă.

GRILĂ NEAGRĂ, CROMATĂ

Vopsită în negru lucios și echilibrată de finisaje cromate pe fiecare dintre cele 7 fante, estetica legendarei grile Jeep® transmite deopotrivă sportivitate și eleganță pe noul Jeep® Compass.

PROFIL CROMAT

Geamurile sunt protejate de un cheder superior cromat, care urmărește profilul mașinii și îl împodobește cu eleganță. Aceste detalii fac din Jeep® Compass o mașină greu de ratat în trafic.

STICKER DE PROTECȚIE

Sticker-ul negru de pe capota Noului Jeep® Compass Trailhawk® distinge modelul și îl protejează.

EXTERIOR ATRĂGĂTOR

Un profil sofisticat și agresiv care se distinge în mulțime. Jeep® Compass are postură încrezătoare, datorită design-ului său aerodinamic. Plafonul negru opțional și profilul cromat care urmărește fiecare linie de pe partea posterioară și de pe laterale îl identifică imediat în trafic. Vei fi ușor de remarcat în Jeep® Compass.

DETALII RAFINATE

• Volan îmbrăcat în piele
• Sistem Uconnect™ 8.4 NAV
• Sistem Selec-Terrain®
• Transmisie automată

VOLAN ÎMBRĂCAT ÎN PIELE

Îndemânarea, precizia şi materialele de înaltă calitate se remarcă la volanul îmbrăcat în piele al Noului Jeep Compass cu comenzi integrate pentru sistemul audio, hands-free şi siguranţă, care permite şoferilor să îşi menţină mâinile pe volan şi atenţia la drum.

ACOPERIȘ AMOVIBIL ACȚIONAT ELECTRIC

Noul Jeep® Compass poate fi echipat cu multe dotări importante,  inclusiv acoperișul acționat electric, cu deschidere largă, pentru a vă bucura de aer proaspăt și soare.

STOPURI CU LED

Noul Jeep® Compass este dotat cu stopuri care îmbină forma cu utilitatea. Stopurile se contopesc în mod perfect cu formele vehiculului, oferind o imagine distinctă, remarcabilă. Ȋn echiparea standard intră stopuri de ceaţă şi stopuri cu LED.

BARE LONGITUDINALE PE PLAFON

Indiferent daca iţi place sa mergi cu bicicleta, să faci surf, să te dai cu kayak-ul sau cu skiurile, sau pur și simplu să explorezi noi teritorii, Noul Jeep® Compass include bare pe plafon pe care se pot monta cutii de transport sau suporturi pentru echipamente sportive.

1.4 M-AIR 140 CP

1.4 M-Air 140 CP M6 4×2 – 4 cilindri, capacitate cilindrică de 1,368cm³, transmisie manuală în 6 trepte, viteză maximă de 192 km/h, accelerație 0 – 100 km/h în 9.9 secunde și un cuplu maxim de 230Nm la 1.750 rpm. Motorul de 140 CP este eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, beneficiind de tehnologia avansată MultiAir®.

1.4 M-AIR 170 CP

1.4 M-Air 170 CP AT9 4×4 – 4 cilindri, capacitate cilindrică de 1,368cm³, transmisie automată în 9+1 trepte, viteză maximă de 204 km/h, accelerație 0 – 100 km/h în 9.3 secunde și un cuplu maxim de 250 Nm la 2.500 rpm.

1.6 M-JET 120 CP

1.6 M-Jet 120 CP M6 4×2 – 4 cilindri, capacitate cilindrică de 1.598 cm³, transmisie manuală în 6 trepte, viteză maximă de 185 km/h, accelerație 0 – 100 km/h în 11 secunde și un cuplu maxim de 320Nm la 1.750 rpm.

2.0 M-JET 140 CP M6

2.0 M-Jet 140 CP M6 4×4 – 4 cilindri, capacitate cilindrică de 1.956 cm³, transmisie manuală în 6 trepte, viteză maximă de 190 km/h, accelerație 0 – 100 km/h în 10.1 secunde și un cuplu maxim de 350 Nm la 1.750 rpm.

2.0 M-JET 140 CP AT9

2.0 M-Jet 140 CP AT9 4×4 – 4 cilindri, capacitate cilindrică de1.956 cm³, transmisie automată în 9+1 trepte, viteză maximă de 190 km/h, accelerație 0 – 100 km/h în 9.9 secunde și un cuplu maxim de 350 Nm la 1.750 rpm.

2.0 M-JET 170 CP AT9

2.0 M-Jet 170 CP AT9 4×4 – 4 cilindri, capacitate cilindrică de1.956 cm³, transmisie automată în 9+1 trepte, viteză maximă de 196 km/h, accelerație 0 – 100 km/h în 9.5 secunde și un cuplu maxim de 380 Nm la 1.750 rpm.

FARURI DE CEAȚĂ

Curbele pronunțate și accentele elegante transformă blocurile optice ale Noului Compass dintr-un element pur funcțional, într-unul estetic. Pentru a spori siguranța, pentru a vedea mai bine drumul și a fi văzutde către ceilalți șoferi, activează farurile de ceață atunci când condițiile de drum o cer. Funcția “cornering” este activată în curbe și iluminează interiorul curbei, sporind siguranța în condiții de iluminare scăzută.

UCONNECT™ 8.4 NAV

Sistemul Uconnect™ 8.4 NAV de noua generație oferă comunicare hands-free, multimedia și navigație, ușor de utilizat datorită ecranului tactil de 8.4″ care suportă gesturi multi-touch.

ECRAN DE 7-INCH


Tabloul de bord cu ecran de 7-inch ofera soferului o gama larga de optiuni de personalizare, de la cele simple precum afisarea vitezei la informatii specifice vehiculului si permite soferului sa personalizeze aceste informatii. Ecranul este proiectat pentru a comunica informatiile intr-un mod vizual, folosind grafice si text, rapid si elegant. Folosind butoanele de pe volan, soferii pot personaliza ecranul sa afiseze mai multe sau mai putine informatii, dupa preferintele acestora.

SELEC-TERRAIN®

Sistemul de management al tractiunii Selec-Terrain® optimizeaza actiunea sistemului 4×4 pentru a obtine performante maxime prin orice situatie si pe orice suprafata de rulare. Gestioneaza si optimizeaza pana la 12 sisteme prezente pe vehicul, rezultatul fiind un mai bun control asupra acestuia.

ABORDAREA OBSTACOLELOR


Performantele Jeep® Compass Trailhawk® Trail Rated® se datoreaza si unghiurilor de atac, trecere si degajare neegalate, obtinute prin utilizarea unor bare de protectie specifice si a garzii la sol inaltate, cea mai mare din clasa sa. Acestea sunt ajutate si de scuturile de protectie, Hill Descent Control si jantele din aliaj de 17-inch cu pneuri off-road.

DUCE MAI DEPARTE LIMITELE TEHNOLOGIEI


Bucură-te de experiența smartphone-ului tău și în interiorul Jeep® Compass care îți permite să faci apeluri, să accesezi muzica, să trimiți sau să primești mesaje și multe altele. Descoperă un nou mod de a rămâne conectat cu telefonul tău datorită noilor caracteristici ale sistemului Uconnect™ 8.4 NAV. Apple CarPlay permite posesorilor de iPhone să acceseze Apple Maps, Messages, Phone și Apple Music cu ajutorul comenzilor vocale recunoscute de asistentul Siri.
Android Auto™ permite controlul facil și în siguranță, a aplicațiilor Google Maps™ și Google Play Music™ cu ajutorul ecranului tactil al sistemului Uconnect™ și comenzilor pe volan.
Sistemul Apple CarPlay, Android Auto, Google Play sunt mărci inregistrate ale Google Inc.

FRÂNĂ ACŢIONATĂ ELECTRIC

Aceasta utilizează butonul de frână montat pe consola centrală, un motor pe etrier la roţile din spate ṣi un modul de control electronic. Are patru moduri de operare: acţionare statică ṣi eliberare, acţionare dinamică, eliberare la pornire ṣi menţinere de siguranţă.

KEYLESS ENTER-N-GO™


Nu trebuie să mai ai de-a face cu chei sau butoane. Cu telecomanda personalizată în buzunar sau geantă, Noul tău Jeep® Compass se va debloca doar trăgând de mânerul portierelor faţă sau deschizând portbagajul. Odată aflat în interiorul vehiculului, senzorii detectează prezenţa telecomenzii. Prin apăsarea unui buton, vehiculul va porni fără a mai fi nevoie să introduci cheia în butuc.