NOUA ERĂ A MOBILITĂȚII DE LA JEEP®

Jeep® schimbă paradigma, aducând o nouă tehnologie 4xe în lumea electrificării. Tracțiunea integrală de la Jeep® este acum combinată cu energia electrică. Un concept nou în mobilitate care stă la baza unui nou ecosistem de servicii și soluții de mobilitate ce îi permit lumii Jeep® să fie într-o evoluție constantă.

ÎNCĂRCARE MAI UȘOARĂ

Noul Jeep® 4xe Plug-In Hybrid este echipat standard cu cabluri de încărcare care vă permit să încărcați bateria printr-o simplă conectare la o priză de uz casnic. Realizați o încărcare completă chiar mai rapid cu noul easyWallbox, priza inteligentă pe care o puteți instala cu ușurință acasă. Disponibilă opțional, împreună cu cablu de încărcare detașat (modul 3) pentru stațiile de încărcare publice, aceasta își adaptează automat capacitatea de încărcare pentru a evita o eventuală pană de curent.

GARANȚII CARE CONTEAZĂ.

Bateriile de până la 11,4 kWh, de la bordul 4xe Plug-In Hybrid beneficiază cea mai bună garanție din categoria lor: 8 ani și 160.000 km parcurși. În plus, garanția poate fi prelungită până la 5 ani.

EVOLUȚIA PERFORMANȚEI

Jeep® a reinventat tracțiunea integrală prin combinarea unui sistem tipic 4×4 cu un motor electric, oferind performanțe ridicate, confort total pe drum și, în același timp, consum de combustibil și emisii reduse.

Motor electriceMotor Jeep  

Transmite putere către puntea din spate – 60 CP

Motor cu ardere internă1.3 T4 Turbo GSE 

Transmite putere către puntea din față. – 130 CP sau 180 CP

MOTOR ELECTRIC I MOTOR CU ARDERE INTERNĂ

Putere combinată de până la 240 CP             

Accelerație 0-100 km/h. 7,4 s

Timp de încărcare – 240 de minute cu easyWallbox

Autonomie până la 50 km, în regim complet electric.

ÎN CENTRUL ATENȚIEI

Un stil distinctiv și unic apare din nou la interior. Noul Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid se potrivește tuturor nevoilor dumneavoastră de spațiu și tehnologie, oferindu-vă tot ce este mai bun pentru fiecare călătorie. De la cusăturile scaunelor și detaliile de pe panoul de bord, la poziționarea consolei centrale și a panoului de instrumente generos, interiorul este locul în care domnesc eleganța și confortul.

ELEGANȚĂ PURĂ

Este ușor de recunoscut stilul atunci când se află la apogeu. Interiorul Jeep® Compass reunește cele mai bune funcții și confortul, cu materiale și finisaje de calitate, care întotdeauna deosebesc SUV-urile cu grila cu șapte fante.

Material textil negru

Piele cu accente negre sau Tan Cuttle

Piele ventilată cu accente negre sau Tan Cuttle

Material textil negru și piele Techno

Piele neagră și gri cu accente negre sau Ruby Red

Piele ventilată neagră sau gri Ski cu accente negre sau Ruby Red

Piele cu accente negre sau Ruby Red

Piele și material textil cu accente negre sau Ruby Red

Piele ventilată cu accente negre sau Ruby Red

CONFORT ÎN TIMPUL CONDUSULUI

Gestionarea automată a motorului electric și a motorului cu ardere internă, cuplate cu o nouă transmisie automată cu 6 trepte, vă permite să vă bucurați de o experiență de condus îmbunătățită. Performanțele se reunesc într-un mod puternic și ușor de utilizat, datorită confortului unui mecanism de cuplare lin, silențios și rapid. O distribuție a cuplului constant garantează un răspuns mai bun și o accelerare mai rapidă pentru o deplasare mai ușoară, atât prin oraș, cât și la drum lung.

UN PAS SPRE VIITOR

Noul Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid vă permite să alegeți între trei moduri de condus diferite: Hibrid, care folosește ambele motoare, Electric, care folosește doar motorul electric ce reduce emisiile de CO2 la zero, și E-Save, care ajută la menținerea nivelului de încărcare a bateriei prin sistemul autonom de încărcare. Dacă doriți să vă bucurați de o experiență de condus și mai sportivă, puteți conta pe modul Sport de la Selec-Terrain®.